Bleskovky: První fotky z akční sci-fi The Tomorrow War s Chrisem Prattem

Bleskovky: První fotky z akční sci-fi The Tomorrow War s Chrisem Prattem | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit další 4 obrázky
Nová Kočka na rozpálené plechové střeše, box, touha po dalším filmovém Doomovi a další krátké zprávy ze světa filmu.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Martin Scorsese jako producent u nového muzikálu

 Legendární Martin Scorsese a irský režisér John Carney se spojili pro nově chystaný muzikál s názvem Fantastic Rhytm inspirovaný životem skladatele George Gershwina. Děj se bude odehrávat v New Yorku, a hlavní hrdinkou bude mladá žena, jejíž magickou cestu minulosti a přítomností budeme sledovat. Ústřední bude i hudba od George Gershwina, jenž napsal známé písně jako Rhapsody in Blue nebo Blue Monday. Režie se pak ujme zmíněný John Carney, jenž má na kontě hudební filmy Sing Street, Love Song nebo nám asi nejznámější Once, za který získali v roce 2007 Glen Hansard a Markéta Irglová Oscara v kategorii nejlepší píseň. Kdy se snímek začne natáčet zatím není jasné. (Zdroj: The Hollywood Reporter)

Černošská adaptace Kočky na rozpálené plechové střeše míří na plátna

Pullitzerovou cenou oceněná hra Kočka na rozpálené plechové střeše (v originále Cat on a Hot Tin Roof) z roku 1955 je jedna z nejslavnějších her dramatika Tenessee Williamse, a stejnojmenná filmová adaptace z roku 1958 posbírala hned 6 nominací na Oscara. V roce 2008 přišla na Broadway nová adaptace z čistě afroamerické produkce, která byla po dobu 19 měsíců zcela vyprodaná, a patřila mezi nejvýdělečnější hry sezóny. Nyní bude tato adaptace převedena na filmová plátna, a režie filmu s čistě černošským obsazením se ujme Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer). (Zdroj: Deadline)

První indiánský boxer ve filmu od čerstvě oscarové producentky

Producentka Mollye Asher před pár dny obdržela Oscara za snímek Nomadland a nyní se do širšího povědomí dostane další jí produkovaný snímek. Společnost Memento International koupilo práva na světovou distribuci snímku Catch the Fair One, který se poprvé ukázal na filmovém festivalu Tribeca. Film vypráví příběh bývalé boxerky, jež se v rámci pátrání po svojí sestře musí znovu postavit do ringu, ve kterém svede nejdůležitější souboj svého života. Ve filmu si svůj herecký debut odbyla Kali „KO“ Reis, první boxerka indiánského původu, jež dokázala zvítězit v oficiální boxerské kategorii, konkrétně je světovou šampionkou v superlehké váze. Film zrežíroval Josef Kubota Wladyka, který má za sebou práci na seriálech jako Narcos či The Terror. (Zdroj: Deadline)

Vetřelec: Ze Shaw měla být původně královna

Vzpomínáte si na film Alien: Covenant, a Elizabeth Shaw (Noomi Rapace), jež byla ústřední postavou v předchozím Prometheovi? Nakonec zemřela po experimentech, které na ní prováděl android David (Michael Fassbander). Její osud však měl být původně jiný. Režisér Ridley Scott původně chtěl, aby se z ní stala první neomorfí královna, zrůdnost stvořená z experimentů a míchání lidského těla s xenomorfní DNA. Stvůra měla mít lidskou dolní část těla, androgynní tělo s vetřelčími výstupky na ramenou, spojené prsty a velkou rosolovitou hlavu. V komentářích dejte vědět, zda jste byli odpravením této postavy zklamáni, či byste ji uvítali ve stylu Ripleyové napříč všemi prequely. (Zdroj: Screenrant)

Režisér druhého MEG by rád natočil filmovou adaptaci DOOMa

Britský režisér Ben Wheatley aktuálně pracuje na pokračování žraločího akčňáku MEG s Jasonem Stathamem. Původně měl však režírovat druhý díl znovuzrozené filmové série Tomb Raider s Aliciou Vikander z roku 2018. Kvůli pandemii a příležitosti režírovat MEG 2 však projekt opustil, nicméně režie filmu podle hry se nevzdává. V podcastu Playlist nedávno prozradil, že úplně nejradši by udělal filmovou adaptaci legendární série DOOM. Podle ní již byly dva filmy natočeny, ale dle slov režiséra kvalitou zrovna nehýřily, zvláště ten druhý, jenž šel rovnou na VOD. Po herním restartu série z roku 2016 navíc značka zažívá nový boom, a tak může být žhavým zbožím i mezi filmaři. Jako druhou variantu pak Wheatley uvedl další FPS fenomén - Counter Strike. (Zdroj: Comicbook)

The Tomorrow War – První fotky

The Tomorrow War je nová akční sci-fi s Chrisem Prattem v hlavní roli. V roce 2051 lidstvo překvapí cestovatelé v čase. Přicházejí z budoucnosti, aby doručili naléhavou zprávu: Za třicet let lidstvo bude prohrávat globální válku proti smrtícím mimozemšťanům. Jedinou šancí pozemšťanů na přežití je skupina vojáků a civilistů ze současnosti, kteří jsou přenesení do budoucnosti, aby se přidali k boji. Členem skupiny je i učitel a táta od rodiny Dan (Chris Pratt), jenž je připravený zachránit svět pro svou mladou dceru. Přidává se k němu geniální vědkyně (Yvonne Strahovski) a jeho odloučený otec (J.K. Simmons) a společně se pokusí o nemožné: Změnit osud planety. Snímek natočil Chris McKay a uvidíme jej 2. 7. na Amazon Prime Video. Nově zveřejněné fotky si můžete prohlédnout dole v galerii.

Zdroje: The Hollywood Reporter, ComicBook.com, Screen Rant, Deadline I, II,

Galerie: 5

Bleskovky: První fotky z akční sci-fi The Tomorrow War s Chrisem Prattem | Fandíme filmu Bleskovky: První fotky z akční sci-fi The Tomorrow War s Chrisem Prattem | Fandíme filmu Bleskovky: První fotky z akční sci-fi The Tomorrow War s Chrisem Prattem | Fandíme filmu Bleskovky: První fotky z akční sci-fi The Tomorrow War s Chrisem Prattem | Fandíme filmu Bleskovky: První fotky z akční sci-fi The Tomorrow War s Chrisem Prattem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest