Bleskovky: Domino se chce vrátit v Deadpoolovi 3

Bleskovky: Domino se chce vrátit v Deadpoolovi 3 | Fandíme filmu
20th Century Studios
Drama na francouzských Césarech, vánoční horor, resurekce ve viktoriánské době a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Triky na balení na lásku neplatí

Tom Ellis z Lucifera, Gina Rodriguez z Jane The Virgin a Damon Wayans Jr. z Happy Endings si zahrají v nové romantické komedii pro Netflix. Snímek se jmenuje Players a pojednává o sportovní novinářce Mack (Rodriguez), která s nejlepším kamarádem Adamem (Wayans) vymýšlí neprůstřelné triky na balení mužů. Ale když se nečekaně zamiluje do jedné ze svých obětí (Ellis), musí naučit, nejen střílet góly, ale také udržet celý zápas. Režíruje Trish Sie (Ladíme 3) a scénář napsala Whit Anderson. (Zdroj: Deadline)

Kontroverzní horor čeká remake

Po letech se chystá restart vyvražďovacího hororu Silent Night, Deadly Night. Příběh pojednává o chlapci, které je traumatizované po tom, co před jeho zraky rodiče zavraždí muž oblečený jako Santa Claus. Po letech sám obléká kostým a touží po krvavé pomstě. Následovalo několik pokračování a v roce 2012 první volný remake. Původní film nebyl nijak vydařený, ale stal se kultem, protože jej provázela úsměvná kontroverze. Film byl extrémně násilný a plakáty i televizní spoty hodně spoléhaly na zabijáka v Santově ustrojení. Organizace nespokojených rodičů a učitelů začala lobovat za zákaz filmu, což se jí nakonec také podařilo. Film se promítal jen deset dní, během toho období nicméně v pokladnách dokázal ztrojnásobit svůj rozpočet a ve své době byl dokonce úspěšnější než dnes legendární Noční můra v Elm Street. Kontroverze zřejmě zafungovala jako vynikající reklama. (Zdroj: Deadline)

Resurekce ve Viktoriánské době

Nejobyčejnějším filmem Yorgose Lanthimose je dva roky stará Favoritka a i ta měla své překvapivé momenty. Jinak se řecký režisér může pochlubit šílenostmi jako jsou Humr nebo Špičák. Teď chystá novinku nazvanou Poor Thing (Nebožátko), ve které během viktoriánské éry geniální vědec přivede zpátky k životu zesnulou mladou ženu. Scénář připravil Tony McNamara, zodpovědný za Favoritku, nebo za seriál Veliká. O herecké účasti ve filmu jednají Emma Stone a Willem Dafoe. (Zdroj: Deadline)

Domino v Deadpoolovi 3?

Jednou z postav v Deadpoolovi 2 byla Domino, mutantka, jejíž superschopností je mít v jakékoliv situaci extrémní kliku a zvládat levou zadní naprosto nepravděpodobné. Postavu ztvárnila Zazie Beetz, tehdy v podstatě začínající herečka, která se skvěle zapsala do diváckého povědomí seriálem Atlanta. Novináři se jí zeptali, zda se na ni můžeme těšit i v Deadpoolovi 3, jehož aktuálně připravují Marvel Studios. Beetz odpověděla, že zatím se k ní nic o další budoucnosti nedoneslo, nicméně, kdyby záleželo na ní, s chutí by si roli zopakovala. A to nejen v Deadpoolovi 3, ale klidně i v sólovém filmu. Nakolik je to reálné, vzhledem k tomu, že Deadool změnil vlastníky a dost možná bude do značné míry začínat znovu od začátku, to si netroufáme tipovat. Ale pokud by měl Marvel o Zazie zájem, zjevně jí může bez váhání zavolat. (Zdroj: Collider)

Lena Dunham znovu režíruje film

Scenáristka a režisérka Lena Dunham (Girls) během pandemie natočila po letech v seriálové branži zase jednou celovečerní film. Nezávislák se jmenuje Sharp Stick a mnoho detailů o zápletce prozatím neznáme. Dunham příběh označila za osobní a dodala, že stejně jako ve svých předchozích projektech i tentokrát otevřeně hovoří o tématu ženské sexuality a dál bourá zažité představy o „sympatické ženské hrdince“. Film vznikal během lockdownu v Los Angeles a v hlavních rolích vystupují Kristine Froseth, Taylour Paige, Jon Bernthal, Scott Speedman a Jennifer Jason Leigh. (Zdroj: Variety)

Drama na francouzských Césarech

Foto: 20th Century Studios

Zdroje: Variety, Collider, Deadline I, II, III

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest