WandaVision: V sérii se skutečně měl objevit Doctor Strange

WandaVision: V sérii se skutečně měl objevit Doctor Strange | Fandíme filmu
Disney+
Zobrazit další 1 obrázek
Šéf Marvelu potvrdil, že se Benedict Cumberbatch měl objevit a vysvětlil jeho vyškrtnutí.

Marvelovská minisérie WandaVision se dočkaa dobrého přijetí. Pokud na něco byly reakce slabší, tak na závěrečnou epizodu, která na některé diváky působila poněkud uspěchaně. A do jisté míry tomu tak skutečně bylo. Filmaři otevřeně přiznávají, že je negativně ovlivnila pandemie. Ve finální podobě epizody kupříkladu Darcy (Kat Dennings) pouze vjede na scénu autem a opět zmizí. Původně měla mít daleko propracovanější linku, kdy se měla ve společnosti Wandiných dětí pustit do křížku s Agátiným kocourem, z něhož se měl vyklubat démon. Bohužel, pandemická opatření plány výrazným způsobem změnila.

Za jednu výraznou změnu ale pandemie nemůže. Rozhodli se pro ni samotní filmaři. Šéf Marvelu Kevin Feige v rozhovoru pro Rolling Stone potvrdil, že se v minisérii opravdu měl objevit Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange. Zprávy o Strangeovi se objevily online dlouho před premiérou. Po odvysílání série se mohlo zdát, že byly mylné, nicméně teď se ukazuje, že informace byla správná, jen se Marvel nakonec rozhodl příběh změnit.

Studio už mělo s Cumberbatchem dohodu, že se v sérii objeví. V závěrečné epizodě se mělo ukázat, že právě on byl zodpovědný za všechny reklamy, které se během jednotlivých dílů objevily. Strange se jejich prostřednictvím snažil proniknout Wandinu iluzi. V závěru série se pak měl osobně ukázat. Nicméně filmaři usoudili, že by to umenšovalo Wandin příběh. Najednou by to vypadalo, že si jako žena neporadí, dokud jí nepřijde podat pomocnou ruku muž. A takové vyznění tvůrci v minisérii mít nechtěli. Proto Strange nakonec raději vyškrtli, i když Feige souhlasí, že by bylo cool, kdyby se Doctor Strange v příběhu ukázal.

Oba se nicméně potkají ve snímku Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Uvidíme, zda padne nějaká zmínka o tom, že se Strange snažil Wandu kontaktovat, anebo tuhle linii tvůrci nechají plavat.

Foto: Marvel

Zdroj: Rolling Stone, prostřednictvím Slashfilm

Galerie: 2

WandaVision: V sérii se skutečně měl objevit Doctor Strange | Fandíme filmu WandaVision: V sérii se skutečně měl objevit Doctor Strange | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest