Hawkeye a Doctor Strange 2 mají dotočeno

Hawkeye a Doctor Strange 2 mají dotočeno | Fandíme filmu
Marvel Studios
Jeremy Renner se podělil o pár fotek, Benedict Cumberbatch může překvapit nečekaným vzezřením.

Pandemie koronaviru rozsáhlé marvelovské plány zbrzdila, od podzimu se ale produkce kolem celého světa opět rozeběhly, a tak se v poslední době hromadí zprávy o dokončených natáčeních. Před časem tu byla novinka o poslední klapce Spider-Mana: No Way Home, následně se podařilo dokončit také Doctora Strange in the Multiverse of Madness a Hawkeye.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness se natáčel v Londýně a okolí. O konci natáčení nás informoval šéf Marvelu Kevin Feige, když v polovině dubna během rozhovoru prozradil, že do poslední klapky zbývá zhruba týden. Pokud se tedy nic neprotáhlo, je hotovo. Poslední dny natáčení probíhaly na farmě za Londýnem, kde fanoušci natočili Benedicta Cumberbatche bez Strangeovy bradky. Herec samozřejmě mohl v té době používat vousy nalepovací nebo už mohl mít dotočeno, mezi fanoušky se nicméně rozhořely debaty o tom, zda ve filmu neuvidíme holobradého Strange.

Na dané farmě údajně natáčeli také Julian Hilliard a Jett Klyne, kteří ve WandaVision hráli syna Wandy Maximoff, Billyho a Tommyho. Ti sice v závěru WandaVision zmizeli poté, co Wanda ukončila svoji iluzi, nicméně v potitulkové scéně později byly slyšet jejich hlasy. Spekuluje se o tom, že právě Wandino zahrávání s temnou knihou Darkhold a případně její pátrání po synech povede k událostem Doctora Strange in the Multiverse of Madness. Sama představitelka Wandy Elizabeth Olsen v rozhovoru pro Glamour Magazine před pár dny řekla, že je celý film „šílený“ a že se můžeme těšit na viditelný hororový nádech. Snímek uvidíme 24. března 2022. Na závěr se podívejte na nové logo filmu:

V hlavních rolích se vracejí Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen a Xochitl Gomez. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 24. 3. 2022.

Hawkeye

Hotovo má také Hawkeye. V tomhle případě to odhalil sám představitel hlavní role Jeremy Renner na svém Instagramu. Natáčelo se od začátku prosince do 21. dubna. Točilo se nejprve v New Yorku, následně v Atlantě. Krom závěrečné fotografie Renner sdílel také fotku sebe sama s obří sekerou. Pokud byla součástí natáčení, mohlo by se podle fanoušků jednat o sekeru, jakou v komiksech užívá Doctor Strange. Na další fotce Renner sdílel detailně vyvedenou figruku Hawkeye v kostýmu Ronina. Předpokládá se, že bychom se mohli dočkat flasbacků, kde se dozvíme něco víc o tom, jak vypadal Hawkeyeův život, když mezi událostmi Infinity War a Endgame cestoval po světě a jako Ronin nemilosrdně vraždil zločince. Minisérie na službu Disney+ dorazí závěrem letošního roku.

Hawkeye je nová marvelovská minisérie. V hlavní roli se vrací Jeremy Renner, novou hrdinku Kate Bishop hraje Hailee Steinfeld. Hlavním scenáristou je Jonathan Igla. Scénář k minisérii společně s Iglem píší Katrina Mathewson a Tanner Bean. Režírují Rhys Thomas a duo Bert & Bertie.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Doctor Strange (Marvel Studios)

Zdroje: The Undefeated, The Direct, Glamour Magazine,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest