WandaVision: Na natáčení magické minisérie se chystá jeden známý Marvel hrdina

WandaVision: Na natáčení magické minisérie se chystá jeden známý Marvel hrdina | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
A také se máme dočkat jedné další postavy z komiksů.

Článek může obsahovat potenciální spoilery.

Natáčení minisérie WandaVision pokračuje, a tak nadále na veřejnost pronikají nejrůznější klepy o tom, co nás v příštím příběhu Avengerů Wandy Maximoff (Elizabeth Olsen) a Visiona (Paul Bettany) údajně čeká. Nejnověji se proslýchá, že by se na poslední týden měl k natáčení připojit Benedict Cumberbatch, tedy představitel Doctora Strange. Týdenní účast by naznačovala, že Strage nedostane jen rychlé cameo, ale ani vyloženě hlavní roli – měl by mít ne-nepodstatnou roli vedlejší. Zatím to ani zdaleka není potvrzené, ale kdyby se skutečně Strange zastavil, dávalo by to smysl, vzhledem k tomu, že je oficiálně dané, že minisérie WandaVision přímo vyústí v příští Strangeův film, jehož bude Wanda Maximoff nedílnou součástí.

Také se šušká, že postava vlezlé sousedky Agnes, kterou hraje ve filmu Kathryn Hahn, není jen obyčená sousedka. Údajně by to mohla být Agatha Harkness v přestrojení - další populární kouzelnická postava z Marvel komiksů. Agatha by údajně měla Wandu blíže zasvětit do tajů magie. Na základě všech těchto zpráviček se tak opět zdají být čím dál pravděpodobnější zvěsti o tom, že Wanda získá ještě větší schopnosti, vytvoří si iluzorní svět, kde je zesnulý Vision stále na živu a spolu s ním dvě iluzorní děti. Až Wanda zjistí, že nic z toho není skutečné, zešílí a udělá pořádnou paseku v rovnováze realit.

WandaVision je chystaná šestidílná minisérie od Marvel Studios, natáčená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. S premiérou se počítá na jaro 2021.

Galerie: 8

WandaVision: Na natáčení magické minisérie se chystá jeden známý Marvel hrdina | Fandíme filmu WandaVision: Na natáčení magické minisérie se chystá jeden známý Marvel hrdina | Fandíme filmu WandaVision: Na natáčení magické minisérie se chystá jeden známý Marvel hrdina | Fandíme filmu WandaVision: Na natáčení magické minisérie se chystá jeden známý Marvel hrdina | Fandíme filmu WandaVision: Na natáčení magické minisérie se chystá jeden známý Marvel hrdina | Fandíme filmu WandaVision: Na natáčení magické minisérie se chystá jeden známý Marvel hrdina | Fandíme filmu WandaVision: Na natáčení magické minisérie se chystá jeden známý Marvel hrdina | Fandíme filmu WandaVision: Na natáčení magické minisérie se chystá jeden známý Marvel hrdina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest