Dave Bautista nepočítá s dalším návratem Draxe

Dave Bautista nepočítá s dalším návratem Draxe | Fandíme filmu
Marvel Studios
Uvidíme potetovaného zabijáka naposledy ve Strážcích Galaxie 3? Nebo dostane spin-off s Mantis?

Dave Bautista momentálně propaguje Armádu mrtvých, nový akční zombie film Zacka Snydera. V rozhovoru pro Digital Spy vysvětlil, že původně měl hrát v letošním Sebevražedném oddílu, kde pro něj James Gunn napsal roli na tělo. I když si toho vážil a s Gunnem jsou parťáci od Strážců Galaxie, když přišla nabídka na Armádu mrtvých, nedokázal souběžně natáčený projekt odmítnout. Dostal v něm hlavní roli, s větší výplatou, pod vedením Zacka Snydera, se kterým vždycky chtěl točit, a pro Netflix, s nímž chtěl Bautista navázat spolupráci.

Gunna Bautistovo rozhodnutí nijak neurazilo. Popřál mu hodně štěstí a těší se na to, až se spolu sejdou u Marvelu. Natočí spolu The Guradians of The Galaxy Holiday Special a Strážce Galaxie 3. Kamery se v Londýně roztočí později v letošním roce. Gunn uvádí, že Strážci Galaxie 3 pro něj v sérii budou poslední a Bautista říká něco podobného.

Momentálně má podepsanou smlouvu do Strážců Galaxie 3 a s dalším návratem svého Draxe v tuhle chvíli nepočítá. V jednu chvíli prý James Gunn navrhl spin-off s Draxem a Mantiss (Pom Klementieff), avšak v Marvelu podle Davida nebyl zájem. A pokud by v budoucnu studio přišlo s návrhem, aby byl námět zpracovaný jako minisérie (když teď díky Disney+ existuje taková možnost), tak o takovou variantu by herec nestál. Make-up, který na něj kvůli ztvárnění Draxe v kostymérně nanášejí, je prý extrémně nepříjemný a nedokáže si představit, že by v něm vydržel delší natáčení, než je to běžné filmové.

Tím pádem to skutečně vypadá, že minimálně z Bautistova pohledu bude Draxova pouť po Strážcích Galaxie 3 uzavřena. Nicméně znáte to – nikdy neříkej nikdy. U Marvelu už to v minulosti vypadalo, že se někteří herci nevrátí a přece se opět objevili. Tak třeba to bude platit také u Bautisty.

Zdroje: Digital Spy I, II, Joblo, James Gunn I, II, III

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest