Strážci Galaxie 3: Při uzavírání osudů svých hrdinů si režisér Gunn zabrečel

Strážci Galaxie 3: Při uzavírání osudů svých hrdinů si režisér Gunn zabrečel | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
James Gunn také potvrdil, že kvůli Avengers: Infinity War musel změnit své původní plány a popřel aktuální castingové drby.

James Gunn aktuálně sklízí chválu za vydařený a úspěšný trailer pro Sebevražedný oddíl a souběžně chystá seriál Peacemaker. Zároveň ale vyhlíží svůj příští projekt, Strážce Galaxie 3. Gunn na sociálních sítích opakovaně potvrdil, že natáčení začne ještě letos. Natáčet se bude v Londýně, kde Gunn točil první Strážce. Zatím neznáme přesný termín, nicméně James prozradil, že opět bude natáčet s kameramanem Henrym Brahamem (Strážci Galaxie 2, Sebevražedný oddíl), který aktuálně pracuje na The Flashovi. Strážci Galaxie 3 se tedy nemohou točit do té doby, než bude dokončený Flash, nejdříve tedy tak za čtvrt roku. V dalším tweetu Gunn prozradil, že výtvarníci a návrháři už aktivně připravují podobu všech nových mimozemšťanů a mimozemských světů. A prý jich bude ohromná spousta, protože třetí díl série je prostě obrovský.

Co vlastně můžeme od Strážců Galaxie 3 čekat? U obsazení víme, že se vrátí všichni přeživší Strážci. S jistotou se nevrátí zesnulý Yondu (Michael Rooker) – Gunn znovu potvrdil, že postava je definitivně mrtvá a on osobně ji nikdy neoživí, aby ta smrt neztratila svou váhu. Gunn také jednoznačně popřel nedávné zvěsti o tom, že by se hledal herec typu Zaca Efrona do role Adama Warlocka. Režisér vysvětlil, že zatím ještě ani nezačal casting. A pokud už by se hledal někdo do role Adama Warlocka, tak by se dle Jamese výběr neomezil pouze na herce bílé pleti (jako má Efron), když by se obsazovala postava, co má v komiksech zlatou kůži. V minulosti také Gunn upozornil na to, že nikdy neřekl, že ve filmu postava Adama Warlocka bude…i když to fanoušci očekávají, protože v závěru dvojky se objevil obří kokon, ze kterého se v komiksech Adam vylíhne.

Pokud jde o cestu ke Strážcům Galaxie 3, tak Gunn prozradil, že Taika Waititi četl jeho scénář, tím pádem, když chystal Thora: Love and Thunder, tak věděl, v jakém stavu musí Strážce pro další film přenechat. Už od prvního filmu měl Jasnou představu o tom, kam by chtěl dotáhnout příběh Nebuly, Rocketa, Star-Lorda, Draxe a Gamory. U Gamory došlo ke změně plánu, když se ji Marvel rozhodl nechat zemřít v Avengers: Infinity War. Gunn měl možnost scénář připomínkovat a Gamořina smrt je v Infinity War jeho nejoblíbenější scéna, pro postavu to však nebyl původní Jamesův plán a musel se přizpůsobit.

A v dalším zajímavém Tweetu Gunn prozradil, že při psaní scénáře Strážců Galaxie 3 hodně brečel. Víme, že to bude poslední díl trilogie, kde má James v plánu se postavami rozloučit. Je tedy pochopitelné, že je pro něj loučení emotivní. V minulosti se proslýchalo, že velký prostor by tentokrát měl dostat Rocket, se kterým se režisér z celého týmu nejvíc ztotožňuje. Tak třeba něco emotivního čeká především jeho, ale samozřejmě emotivní chvilka může přijít se kteroukoliv z postav.

Strážce Galaxie 3 uvidíme v roce 2023.

Foto: Marvel

Zdroje: James Gunn I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, Murphy's Multiverse

Galerie: 2

Strážci Galaxie 3: Při uzavírání osudů svých hrdinů si režisér Gunn zabrečel | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Při uzavírání osudů svých hrdinů si režisér Gunn zabrečel | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest