Man of Steel: Jak se Henry Cavill připravuje na hlavní roli?

Man of Steel: Jak se Henry Cavill připravuje na hlavní roli? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A kdo si zahraje šéfa Daily Planet? Nechybí ani nové fotky z placu.

Podle původního plánu na nás mělo studio Warner Bros. vrhnout v příštím roce obě svá horká komiksová želízka, nakonec tomu tak ale nebude. Zatímco The Dark Knight Rises už se momentálně natáčí v ulicích Pittsburghu (a filmové weby včetně toho našeho z toho mají pomalu druhé Vánoce), u nového Supermana se stále především připravují lokace a vyrábí kulisy. Možná právě to je jeden z důvodů, proč byla premiéra Man of Steel posunuta až na léto 2013 (hovoří se také o problémech se scénářem). Ať tak či tak, dnes tu máme každopádně další pohled na plac, opět z Illinois, tentokrát se můžeme pokochat především pohledem na dům rodiny Kentových. Mimochodem, představitel Clarka, Henry Cavill, se nechal slyšet, že už si v zákulisí vyzkoušel kostým Supermana. Celou věc komentoval slovy: "Byl to zatraceně super pocit. Všechno to na mě navlékli, já se potom kouknul do zrcadla a jen se udiveně smál, protože jsem si uvědomil, že už se to všechno kvapem blíží a já jsem ve středu všeho dění."

Cavill kromě jiného také nabírá svalovou hmotu a celkově pro roli vylaďuje svůj vzhled, což ostatně můžete také posoudit z galerie (týká se především účesu). Sám herec přitom o nabírání formy prohlásil: "Sním 5000 kalorií za den, nejdřív jsou na řadě proteiny, potom přijdou sacharidy. Do toho posiluju denně dvě a půl hodiny a dávám tělu zabrat víc než bych normálně zvládnul. Zkrátka nabírám tolik svalů, abych vypadal jako Superman." Tolik bychom toho měli pro dnešek k hlavnímu hrdinovi, na závěr se ale ještě zastavíme u jedné castingové novinky. K už tak velmi zvučnému obsazení se totiž nově připojil i Lawrence Fishburne, jenž v Man of Steel ztvární Clarkova šéfa v redakci Daily Planet, Perryho Whitea.

Galerie: 6

Man of Steel: Jak se Henry Cavill připravuje na hlavní roli? | Fandíme filmu Man of Steel: Jak se Henry Cavill připravuje na hlavní roli? | Fandíme filmu Man of Steel: Jak se Henry Cavill připravuje na hlavní roli? | Fandíme filmu Man of Steel: Jak se Henry Cavill připravuje na hlavní roli? | Fandíme filmu Man of Steel: Jak se Henry Cavill připravuje na hlavní roli? | Fandíme filmu Man of Steel: Jak se Henry Cavill připravuje na hlavní roli? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest