Man of Steel má potíže

Man of Steel má potíže | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Muž z oceli má problémy se scénářem a jeho premiéra se posouvá. Plus další fotky a video z natáčení.

Jak už jsme vás informovali ve velkém preview, pokud nechtěli Warneři přijít o práva na Supermana, museli natáčení dalšího filmu uvést urychleně do pohybu. Teď jim spěch háže klacky pod nohy. Už začátkem roku blog The Playlist zaslechl zákulisní drby o tom, že má scénář Man of Steel problémy ve třetím aktu (ve finále). Teď se zvěsti dost možná potvrdily. Server Moviehole uvedl, že scénář musí projít několika úpravami. A protože je jeho autor David S. Goyer vytížený prací na nové Godzille (více v naší novince), převzal po něm úkol Kurt Johnstad.

Ten už s Zackem Snyderem spolupracoval na Třístovce. Takže je možné, že se scénářem nic v nepořádku nebylo, a že režisér akorát potřeboval, aby mu ho kamarád Johnstand poupravil tak, aby víc vyhovoval jeho naturelu. Na druhou stranu, pokud skutečně potřebuje Man of Steel nějak zásadně poladit, nemusíte se vůbec děsit, v Hollywoodu nejde o nic neobvyklého, víc osob se na jednom scénáři vystřídá poměrně běžně. Na novém Supermanovi už prý něco málo pošteloval i Jonah Nolan, který s bratrem Christopherem (který Man of Steel produkuje) spolupracoval na všech Batmanech i dalších projektech.

Bez zajímavosti není ani to, že se Warneři rozhodli posunout premiéru. Doposud se tak nějak počítalo s tím, že si ji Muž z oceli odbude koncem roku 2012. Teď je podle boxofficemojo.com stanovena na 14. června 2013. (Což je datum obklíčené Thorem 2 z jedné a Iron Manem 3 z druhé strany). Je nezávisle na dnešní kauze potřeba delší čas na natáčení? Anebo bude získaný půlrok sloužit k pracím na scénáři? Možná Warneři jenom nechtějí lézt do zelí Hobitovi, kterého na vánoce 2012 pošle do kin jejich dceřiná společnost New Line. Varianta s odložením natáčení moc reálně nepůsobí, protože na dekoracích se pořád dělá. Přesvědčit se můžete v následujícím videu, které detailně zkoumá poničené domy, jež jsme vám už jednou ukázali na fotografiích. Čerstvé obrázky pak ukazují několik poničených aut. Že by Clarkova práce?

 

Man of Steel: Záběry z lokací Smallvillu

 

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Man of Steel má potíže | Fandíme filmu Man of Steel má potíže | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest