Doctor Strange 2 bude propojený se Spider-Manem

Doctor Strange 2 bude propojený se Spider-Manem | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Kouzelnická novinka od Marvelu oficiálně oznámila obsazení.

Další projekt, který Marvel blíže představil během páteční Disneyho prezentace pro investory, je Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Šéf Marvelu Kevin Feige o snímku prohlásil, že bude posouvat vypravěčské hranice a bude přímo propojený s minisérií WandaVision a s novým Spider-Manem. To zdánlivě potvrzuje dosavadní zvěsti, podle kterých budou ve Spider-Manovi hrát roli paralelní reality. Feige také oficiálně oznámil obsazení. Benedict Cumberbatch se vrací jako Doctor Strange, Benedict Wong jako Wong, Rachel McAdams jako Christine Palmer a Chiwetel Ejiofor jako Mordo. Konkrétně u Rachel McAdams se dříve objevily zvěsti, že se nevrátí, které jsou teď definitivně vyvrácené. Nově stávající herce doplňuje Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff a úplně nová hrdinka America Chavez.

America Chavez, známá též jako Miss America. Ta v komiksech pochází z alternativní dimenze zvané Utopian Parallel, která se nachází mimo prostor i čas. Poté, co se při záchraně světa obětuje její matka, se America rozhodne stát superhrdinkou. Její hlavní schopností je tvorba portálů, kterými dokáže cestovat napříč multiversem. Také je členkou superhrdinského týmu Young Avengers, jenž se skládá z mladších superhrdinů. Těch aktuálně Marvel představil rovnou několik, tudíž působí stále uvěřitelněji předchozí zvěsti, podle kterých by Young Avengers v budoucnu mohli dostat vlastní film nebo minisérii. Americu hraje Xochitl Gomez, která se letos skvěle předvedla v pohodové teenage sérii Kristy a její klub.

Natáčení filmu už začalo, štáb se usídlil v ateliérech v Londýně. Režíruje Sam Raimi, který před lety vlastně pomáhal nastartovat komiksovou revoluci, když natočil trilogii Spider-Mana s Tobeym Maguirem. Redaktor Collideru Jeff Sneider tvrdí, že právě Raimi byl klíčový pro přemluvení Maguira, aby se vrátil k roli Petera Parkera v chystaném spider-manovském filmu, kde se potkají všichni dosavadní představitelé Pavoučího muže. Server FandomWire potom rovnou tvrdí, že se Tobeyho Spider-Man objeví také v Doctor Strange in the Multiverse of Madness! Vzhledem k hercově známosti s režisérem by to dávalo smysl, avšak aktuálně není tuhle zvěst jak ověřit.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness má stanovenou českou kino premiéru na 24. března 2022.

Zdroje: Disney Investor Day, Collider, FandomWire

Galerie: 4

Doctor Strange 2 bude propojený se Spider-Manem | Fandíme filmu Doctor Strange 2 bude propojený se Spider-Manem | Fandíme filmu Doctor Strange 2 bude propojený se Spider-Manem | Fandíme filmu Doctor Strange 2 bude propojený se Spider-Manem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest