Secret Invasion: Oscarová „královna“ se zúčasní mimozemské invaze

Secret Invasion: Oscarová „královna“ se zúčasní mimozemské invaze | Fandíme filmu
Netflix
Marvel pokračuje ve své snaze najmout všechny žijící oscarové herce.

Marvel pokračuje v přípravách své chystané minisérie Secret Invasion. Před časem byl obsazený hlavní záporák, teď všechny hollywoodské zpravodaje potvrzují, že studio jedná s Olivií Colman. Na finální podpis smlouvy se ještě čeká, ale pokud se nestane nic nečekaného, zahraje si britská herečka v chystaném paranoidním thrilleru blíže nespecifikovanou roli.

Nedávno jsme se z castingového oddělení dozvěděli, že Marvel pro minisérii hledá „ženu ve věku 50-60 let, jež bude sdílet hodně scén se Samuelem L. Jacksonem“. Žádné bližší podrobnosti o dané postavě nemáme, nicméně, věkově Olivia Colman téměř sedí a herečku jejího kalibru by si Marvel jistě nenechal ujít jen proto, že je o něco mladší. Colman je držitelka Oscara za Favoritku, letos byla znovu nominována za snímek The Father. Za roli královny Alžběty II. v seriálu Koruna dostala Zlatý glóbus. Colman má neskutečný rozsah, kdy je schopna hrát ženy laskavé i úskočné, sebevědomé i bojácné, šarmantní i odpudivé, seriózní i veselé. Vidět ji po oku Jacksona a Sama Mendelsohna, jenž se vrací jako mimozemský Talos, bude téměř jistě herecký zážitek.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman a Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet.

Foto je ilustrační, ze seriálu Koruna (Netflix)

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest