Secret Invasion: Nová Marvel série obsadila hlavního záporáka

Secret Invasion: Nová Marvel série obsadila hlavního záporáka | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Samuel L. Jackson a Ben Mendelsohn už vědí, proti komu se postaví během paranoidní Tajné invaze.

Aktuálně Marvel spustil sérii The Falcon and the Winter Soldier, mezitím se však pilně pracuje na další. Secret Invasion, alias Tajná invaze se má začít natáčet už letos v dubnu, takže se hledá obsazení. Server Deadline přinesl zprávu, že do role hlavního záporáka byl obsazený Kingsley Ben-Adir. Ten je aktuálně k vidění v cenami ověnčené One Night in Miami, v minulosti měl výraznější úlohy třeba v seriálech High Fidelity nebo Peaky Blinders: Gangy z Birminghamu. Nevíme přesně, jakou postavu by měl Ben-Adir hrát, v minulosti se mezi fanoušky spekulovalo o tom, že záporákem by mohl být císař skrullského impéria Dorek VII. Nicméně v té době se uvádělo, že do role záporáka se hledá muž ve věku 50-60 let. Tak uvidíme, zda záporáků bude víc nebo byl pouze omlazený.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

Foto: Marvel

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Secret Invasion: Nová Marvel série obsadila hlavního záporáka | Fandíme filmu Secret Invasion: Nová Marvel série obsadila hlavního záporáka | Fandíme filmu Secret Invasion: Nová Marvel série obsadila hlavního záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest