Bleskovky: Kdo byl obsazený jako Green Lantern v Justice League Zacka Snydera

Bleskovky: Kdo byl obsazený jako Green Lantern v Justice League Zacka Snydera | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Nový nadpřirozený horor, Ztracená kulka 2, Benedict Cumberbatch hubne pro film nerad a další krátké zprávy.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Netflix a Amy Poehler chystají animovaný muzikál

Komediální herečka Amy Poehler a Netflix spojili síly a vytváří nový animovaný muzikál na motivy Popelky s názvem Steps. Poehler bude produkovat skrze svoji produkční společnost Paper Kite Productions, pro napsání scénáře byla najata Riki Lindhome (Zvrhlé panství), a svůj režijní debut si připíše Alyce Tzue. Příběh by měl sledovat dvě nevlastní sestry, asijské migrantky v pohádkovém světě, které ne a ne se provdat. Samy se tak vydají na cestu za láskou, která však nebude tak růžová jak si jí představují. (Zdroj: Deadline)

Wyatt Russell byl jako Captain America obsazen až na druhý pokus

Občas na povrch vyplyne, že se herci původně ucházeli o úplně jinou roli, než nakonec dostali. Wyatt Russell se před deseti letech kuriózně ucházel o „tu samou roli“. Ty uvozovky jsou tu skutečně na místě, Russell se totiž ve svojí kariéře ucházel o role dvou různých Captainů America. Před natáčením snímku Captain America: První Avenger stál o roli Stevena Rogerse. Tenkrát však vyhrál konkurz Chris Evans. Když se potom po letech tvůrci rozhodli představit postavu Johna Walkera, alias nového Captaina, tak už byl povolán právě Russell. Ten prozradil, že nejdřív ani netušil, o jakou roli se jedná. „Někdo mi řekl: „Marvel má pro tebe něco k přečtení, jdi do toho.“ a až poté co jsem roli dostal, sem se dozvěděl o co vlastně jde.“ (Zdroj: Good Morning America)

Zack Snyder prozradil, koho obsadil jako Green Lanterna

Ani Justice League Zacka Snydera nebyl takový sestřih filmu, jaký by si režisér představoval. Snyder v rozhovorech odhalil, že ve snímku chtěl představit Green Lanterna Johna Stewarta. Studio to zatrhlo a tak místo něj ve filmu vystupoval Martian Manhunter. Dříve se proslýchalo, že Lanterna měl hrát Trevante Rhodes, sám Snyder teď však v rozhovoru prozradil, že do role obsadil Waynea T. Carra, jenž má za sebou zatím jen pár štěků a režisérovi jej představil Ray Fisher, představitel Cyborga. Snyder s Carrem natočil scénu setkání Johna Stewarta s Brucem Wayneem u sebe na zahradě a doufal, že ji do filmu propašuje, ale studio bylo prostě proti – s Lanterny má do budoucna jiné plány. (Zdroj: the ReelBlend podcast)

Nizozemský horor s nadpřirozenými prvky

Společnoxt XYZ Films, která produkuje převážně horory, thrillery a mysteriózní filmy (např. Mandy, Apostle či The Prodigy), nyní rozjíždí produkci nového hororu s názvem Moloch od nizozemského režiséra Nico van den Brinka. Film natáčen v nizozemštině a jeho příběh bude sledovat osmatřicetiletou Betriek, která žije na okraji rašeliniště na severu Nizozemska. Když je však ona a její rodina napadena záhadným cizincem, rozhodne se najít vysvětlení. Čím více však jde po stopách tajemného útoku, tím více nabývá přesvědčení, že je za ním něco prastarého a nadpřirozeného. Obsazení je zatím neznámé, stejně jako datum premiéry. Náhledový obrázek je pak první oficiálně uvolněný pohled na film. (Zdroj: Deadline)

Druhý díl francouzského akčního hitu od Netflixu je na cestě

Netflix otevřel svoji produkční pobočku v Paříži cca před rokem, a už stihl v zemi žabích stehýnek zaznamenat úspěch. Hitem se stal akční film Ztracená kulka (v originále Belle perdue) režiséra Guillaume Pierreta, který v prvním měsíci od premiéry zaznamenal více jak 37 milionů přehrání. Na cestě je tak pokračování, které opět natočí Pierret. Streamovací gigant pak prozradil, že v roce 2021 chystá hned 27 různých projektů ze své francouzské produkce. (Zdroj: Deadline)

Benedict Cumberbatch zhubnul pro roli skoro 10 kilo

Britský herec Benedict Cumberbatch se zařadil po bok herců, kteří pro svoji roli museli podstoupit značnou tělesnou proměnu. Pro drama The Courier odehrávající se na sklonku Studené války herec podle svých slov shodil až 10 kilo, a i když se jednalo o relativně nedrastickou cestu diet a přísného cvičení, i tak herec popsal své pocity jako velmi nehezké. Cumberbatch samozřejmě není první ani poslední kdo proces výrazné tělesné změny podstoupil, vždy je však na místě ocenit, co jsou herci schopní pro své role podstoupit. Film však sbírá spíše průměrné recenze, těžko říct zda se tak dostane do širšího povědomí. (Zdroj: CinemaBlend)

Zdroje: Good Morning America, Cinemablendm, Deadline I, II, III, ReelBlend podcast

Galerie: 2

Bleskovky: Kdo byl obsazený jako Green Lantern v Justice League Zacka Snydera | Fandíme filmu Bleskovky: Kdo byl obsazený jako Green Lantern v Justice League Zacka Snydera | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest