Bleskovky Andy Serkis vypráví, jak lezl po ulicích po čtyřech, když trénoval Gluma

Bleskovky Andy Serkis vypráví, jak lezl po ulicích po čtyřech, když trénoval Gluma | Fandíme filmu
Warner Bros.
Gwyneth Paltrow a návrat k Marvelu, Tom Cruise se při nebezpečných kouscích usmívá a další krátké zprávy.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Gwyneth Paltrow se nebrání návratu do MCU

Avengers: Endgame uzavřeli hned několik dějových linek, mezi které patří i ta Tonyho Starka. Jeho láska a ředitelka Stark Industries Pepper Pots v podání Gwyneth Paltrow se od té doby v žádném projektu neobjevila, a pro herečku byla tato kapitola uzavřená, jak sama po premiéře řekla. Nyní 2 roky poté byla Paltrow opět na roli dotázána, a její postoj se přeci jen trochu změnil. Kdyby prý dostala nabídku se vrátit, a jednalo se pouze o nějaké cameo či malou roli kterou by stihla za den, dva natočit, ničemu by se nebránila. Herečka se momentálně věnuje především svojí lifestylové značce, její návrat do MCU však evidentně zcela vyloučit nelze. Z chystaných projektů by nejvíce zapadla asi do minisérie Ironheart, která bude pojednávat o odkazu Tonyho Starka. Co myslíte vy? (Zdroj: People)

Mark Wahlberg jako herec i producent v novém filmu podle skutečných událostí

Věčně zaneprázdněný Mark Wahlberg si po ukončení natáčení Uncharted našel nový projekt. Drama s názvem Stu bude režijní prvotinou pro začínající režisérku Rosalind Ross, jejíž nástřel scénáře herce velmi oslovil. Podrobnosti o příběhu zatím nejsou známy, nicméně ve snímku mají hrát roli náboženské ideály, děj založený na skutečných událostech je pak Wahlbergovi údajně velmi blízký. Herec sám film chystal již nějakou dobu, až nyní našel vhodnou chvíli pro započetí prací. Dvojnásobný kandidát na Oscara se ujme hlavní role a zároveň bude produkovat se svým partnerem Stephenem Levinsonem. (Zdroj: Deadline)

Existuje Silver Surfer tajně v MCU?

Před premiérou Avengers: Infinity War byli fanoušci v jeden moment opravdu nadšení, neboť se objevila zpráva o obsazení herce Curta Clendenina do role Silver Surfera. Postava, která je spojená především s Fantastickou čtyřkou a záporákem Galactusem se nakonec ani v Infinity War ani v Endgame neobjevila. Clendenin však nyní v interview naznačil, že „nějaké scény“ pro jeden nebo druhý film natočil, on sám však neví pro který. Situaci popsal tak, že nic netušíc jdete na casting filmu s krycím názvem a z něho se vyklube něco opravdu velkého. Je tak možné, že existuje nepoužitý materiál s postavou Silver Surfera, který by teoreticky mohl být použitý v budoucnu, alespoň sám herec v to doufá. (Zdroj: ComicBookMovie)

Andy Serkis strávil v rámci tréninku na roli Gluma hodiny „na čtyřech“

Andy Serkis je asi nejvíce známý propagátor motion capture techniky mezi herci. Výčet rolí, které v mo-cap obleku ztvárnil, čítá např. Caesara v rebootové trilogii Planety opic, King Konga ve filmu Petera Jacksona z roku 2005 či Gluma v trilogii Pán Prstenů a později v druhém Hobbitovi. Herec je tak dodnes na tuto roli často dotazován, a pro deník The Gurdian se nedávno s úsměvem podělil o další zajímavosti. Serkis prý během natáčení LOTRa chodil na procházky trvající několik hodin „po čtyřech“, občas však narazil na kolemjdoucí a tak musel předstírat, že něco hledá, aby nevypadal divně. Je také rád, že ho role zastihla jako třicátníka a i díky tomu byl schopný lépe unést veškerý ten hype, který trilogie přinesla. Nemluvě o tom, že mu přinesla spoustu nových hereckých příležitostí. (Zdroj: The Gurdian)

Tom Cruise se i přes fraktury nedokáže při svých kouscích nesmát

Jestli je nějaký herec známý tím, že na svoje akční kousky nevyžaduje kaskadéra, pak je to určitě Tom Cruise. Výčet jeho odvážných kousků je opravdu dlouhý a čítá např. Klesání letadlem v nulové gravitaci, lezení po skalách bez jištění či držení se na boku letadla při vzletu. Není tak překvapením, že Cruise utrpěl již nejednu zlomeninu, naražení či drobné zranění. I přes tyto bolestivé zkušenosti však podle svých slov nehodlá přestávat. V rozhovoru publikovaného serverem Daily Mail dokonce prozradil, že ho musejí členové štábu při jeho kouscích napomínat, aby se nesmál. I když je tak natáčení často nebezpečné, pro Toma je zároveň i vzrušující. (Zdroj: Daily Mail)

Zdroje: Daily Mail, The Guardian, ComicBookMovie, Deadline, People

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest