Strážci Galaxie 3: Adam Warlock se nemusí ukázat

Strážci Galaxie 3: Adam Warlock se nemusí ukázat | Fandíme filmu
Marvel Studios
Když vám Marvel v Avengers ukáže Thanose, ještě to neznamená, že se ukáže v Avengers 2.

V potitulkové scéně Strážců Galaxie 2 se objevil zárodek superhrdiny Adama Warlocka. O tom také režisér James Gunn prozradil, že jej chtěl původně do filmu zařadit jako regulérní postavu, ale scénář byl potom příliš přelidněný, a tak jej raději vyškrtl a schoval si jej do budoucnosti, kdy na něj bude víc prostoru. Tak nějak automaticky jsme tedy předpokládali, že se Adam objeví ve Strážcích Galaxie 3, zvlášť když Gunn přiznává, že jde o jeho oblíbenou postavu. Jenže ne tak zhurta.

Teď Gunn na Twitter napsal, že scénu s Warlockem z filmu málem vystřihli, protože postava není v Avengers 3 ani v Avengers 4 (a tvůrci zřejmě váhali, zda nebudou diváci zmatení) a obecně s ním zatím Marvel nemá žádné konkrétní plány. Že by se měl Adam objevit ve Strážcích Galaxie 3 podle Gunna nikdy nebylo potvrzené a není vůbec jasné, jak dlouho si ještě v kokonu pobude. James Adama miluje, ale chce jej přivést na scénu teprve v momentě, až na to čas ideálně uzraje.

Gunn obvykle bývá k fanouškům otevřený, takže když tvrdí, že o Warlockově budoucnosti ještě není pevně rozhodnuto, tak mu můžeme celkem věřit. Co vy na to? Chtěli byste oblíbeného komiksového hrdinu vidět už ve Strážcích Galaxie 3? Nebo si rádi počkáte?

V komiksech je Adam Warlock uměle vytvořená bytost, která cestuje vesmírem, získává schopnosti obrovského rozsahu, dokáže různě pracovat s energiemi a je zdatným soupeřem pro ty nejmocnější marvelovské postavy. Původně byl vymyšlený jako určitá mesiášská figura a v jeho raných příbězích šlo najít biblické paralely. S postupem času se postupně stýkal se Strážci Galaxie, Fantastickou čtyřkou či Avengery a obecně je jednou z klíčových postav vesmírné části Marvel Universe.

Zdroj: James Gunn

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest