Dobrou, mámo: V chystaném thrilleru si chlapci myslí, že někdo vyměnil jejich mámu

Dobrou, mámo: V chystaném thrilleru si chlapci myslí, že někdo vyměnil jejich mámu | Fandíme filmu
Stadtkino
Zobrazit další 1 obrázek
Kultovní německý mrazivý snímek čeká americký remake s Naomi Watts v hlavní roli.

Snímek Dobrou, mámo (Ich seh, Ich seh) před sedmi lety vzbudil rozruch. Námět s podezřením na výměnu matky je zajímavý, snímek měl navíc řadu znepokojivých momentů a správně nepříjemnou atmosféru. Spoustu diváků nicméně odradil zvrat, se kterým pracuje vyprávění. Je tu tím pádem příležitost celý námět zpracovat znovu a lépe.

Té příležitosti se chopili nepříliš známí scenárista Kyle Warren a režisér Matt Sobel. Ti na projektu pracují už od roku 2019, ale teď to vypadá, že konečně začnou točit. Projektu se chopila streamovací služba Amazon a do hlavní role byla najata Naomi Watts, prestižní herečka, která okamžitě dodává projektu větší šmrnc. Watts byla za 21 gramů a za Nic nás nerozdělí nominována na Oscary, ve svojí filmografii se může chlubit silnými kousky jako jsou Mullholland Drive, Kruh, Východní přísliby nebo Funny Games USA. Přikládáme synopsi a trailer původního německého filmu, který natočili Severin Fiala a Veronika Franz, výkonní producenti chystané novinky.

V odlehlém venkovském domě žijí dva devítiletí kluci, dvojčata Lukas a Elias, se svou matkou, která se zotavuje po nedávné plastické operaci. Pod vrstvou obvazů skrývá opuchlý, groteskní obličej a ke své rekonvalescenci potřebuje absolutní klid a ticho, což začne oběma neposedným synům brzy lézt na nervy. Čím je jejich matka přísnější, tím hlouběji se chlapci uzavírají do vlastního světa. Jejich vztek a podezření narůstají a představivost pracuje na plné obrátky - začnou dokonce pochybovat o tom, jestli je tato žena vůbec jejich matkou.

Titulní foto je ilustrační, z původního německého filmu (Stadtkino)

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Dobrou, mámo: V chystaném thrilleru si chlapci myslí, že někdo vyměnil jejich mámu | Fandíme filmu Dobrou, mámo: V chystaném thrilleru si chlapci myslí, že někdo vyměnil jejich mámu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest