Spirála strachu: Saw pokračuje – Nový trailer přibližuje detektivku plnou smrtících pastí

Spirála strachu: Saw pokračuje – Nový trailer přibližuje detektivku plnou smrtících pastí | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Chris Rock a Samuel L. Jackson v pokračování Saw vyšetřují hádanky, které jim předkládá zabiják inspirovaný dílem „skládačkového vraha“.

Série Saw proslula mučivými pastmi a nečekanými zvraty, které diváka nenechaly ani na chvíli v klidu. Věci se víc a víc zašmodrchávaly po celých sedm filmů, v letech 2004-2010. O sedm později tu byl pokus o restart se snímkem Jigsaw, ale namísto dalšího pravidelného přívalu filmů bylo potom zase několik let ticho po pěšině. Nakonec se poměrně překvapivě ozval známý komik Chris Rock, který měl chuť si zkusit něco nového. S takhle velkou osobností v zádech se rychle začal chystat snímek Spirála strachu: Saw pokračuje, jenž jsme měli původně vidět už loni, ale kvůli pandemii čekáme na letošní uvedení.

To má přijít už za pár týdnů, takže teď je tu nový trailer, kterým o sobě snímek opět dává vědět. Rock na začátku příprav hovořil o tom, že by chtěl značce vdechnout trochu humoru, nic takového ale z aktuální upoutávky není patrné. Před námi se odvíjí hutná detektivka ve stylu Fincherova Sedm, přesně jak nedávno uvedl režisér Darren Lynn Bousman. A pak už se objevují hádanky, symboly spirály, prasečí maska a nahrávky se zastřeným hlasem, tedy jasné elementy, jež odkazují k původní sérii Saw. A chybět nemohou samozřejmě ani důmyslné pasti – vidět jsme zatím mohli například nebezpečnou podobu „čekání na vlak“, nebo složitý postroj, do kterého je připoutaný Samuel L. Jackson. Ten ve snímku ztvárnil otce ústředního detektiva a vzhledem žánru máme v zásadě dvě možnosti: Buď uvidíme Samuela velice bolestivě umírat, anebo nás čeká nějaký překvapivý zvrat.

Snímek bychom měli vidět 24. 6. v Česku a 27. 5. na Slovensku. Dole v galerii můžete vidět nové plakáty.

V thrilleru Spirála strachu: Saw pokračuje sadistický génius spustí novou vlnu zvrácené spravedlnosti, čímž se začíná psát další kapitola z děsivé knihy Saw. Odrzlý detektiv Ezekiel „Zeke“ Banks (Chris Rock) pracuje ve stínu uznávaného veterána Marcuse (Samuel L. Jackson) a spolu se svým nezkušeným parťákem (Max Minghella) dostává na starost vyšetřování drsných vražd, které náramně připomínají temnou minulost města. Režie: Darren Lynn Bousman. Datum premiéry v ČR je nejnověji stanovené na 24. 6. 2021, na Slovensku na 27. 5. 2021.

Foto a podklady: Lionsgate

Galerie: 6

Spirála strachu: Saw pokračuje – Nový trailer přibližuje detektivku plnou smrtících pastí | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje – Nový trailer přibližuje detektivku plnou smrtících pastí | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje – Nový trailer přibližuje detektivku plnou smrtících pastí | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje – Nový trailer přibližuje detektivku plnou smrtících pastí | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje – Nový trailer přibližuje detektivku plnou smrtících pastí | Fandíme filmu Spirála strachu: Saw pokračuje – Nový trailer přibližuje detektivku plnou smrtících pastí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest