Bleskovky: Justice League v diváckém zájmu zaostala za Wonder Woman 1984

Bleskovky: Justice League v diváckém zájmu zaostala za Wonder Woman 1984 | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Země nomádů má další cenu, Gosling a Kunis nové role. Scarlett se bála že Avengers neklapnou a nové filmové fotky.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Země nomádů dál sbírá ceny

Země nomádů pokračuje ve svém vítězném tažení za Oscary. Začalo to cenami na prestižních festivalech v Torontu a Benátkách, přišla záplava kritických ocenění, Zlatý glóbus a teď snímek ocenila také asociace amerických filmových producentů. Hlavní cena na Oscarech začíná působit čím dál pravděpodobněji. Tady jsou výsledky ve všech důležitých kategoriích:

  • Nejlepší film – Země nomádů
  • Nejlepší animovaný film – Duše
  • Nejlepší dokument – Moje učitelka chobotnice
  • Nejlepší televizní film – Hamilton
  • Nejlepší dramatický seriál – Koruna
  • Nejlepší komediální seriál - Schitt’s Creek
  • Nejlepší nefiktivní seriál – Poslední představení
  • Nejlepší limitovaná série – Dámský gambit
  • Nejlepší zábavní show nebo talkshow - Last Week Tonight with John Oliver
  • Nejlepší reality-show - RuPaul’s Drag Race

(Zdroj: Deadline)

 

Herec Gosling ztvární herce

Ryan Gosling si ve snímku The Actor zahraje newyorského herce Paula Colea, kterého v 50. letech minulého století v Ohiu zbili a nechali napospas smrti. Cole přichází o paměť a je odříznutý v tajuplném malém městečku. Paul se snaží dostat domů, poskládat si zpátky svůj život a získat zpátky ztracenou identitu. Krom ztvárnění hlavní role Gosling také produkuje. Režíruje Duke Johnson, jenž napsal společně se Stephenem Cooneym scénář. (Zdroj: Deadline)

Scarlett se bála, že Avengers nedopadnou

Před pár dny bylo potvrzeno, že premiéra Black Widow se opět odkládá. Pojďme si tedy alespoň s hrdinčinou představitelkou Scarlett Johansson zavzpomínat na Avengers, kde se její postava objevila teprve podruhé. Tenkrát podle svých slov vůči projektu byla hodně skeptická. Už představa celého obsazení v superhrdinských kostýmech jí připadala přinejmenším zvláštní. Možná to celé zavánělo vyloženě katastrofou. Že by to mohlo dopadnout dobře, začala Scatlett cítit teprve v momentě, kdy s kolegy točili uprostřed trosek hořícího New Yorku slavný moment, ve kterém kamera obkrouží o 360 stupňů celou skupinu Avengers. To bylo šest měsíců od začátku natáčení! Když jim vzápětí pustili záznam čerstvě natočené scény, tak se konečně ukázalo, že se víra vyplatila a Johnasson začala věřit tomu, že to celé bude fungovat. O devět let později to pořád funguje. Pokud se nic nepokazí, samostatný film s Black Widow uvidíme v červenci. (Zdroj: The Gentle Woman)

Mila Kunis chystá tajemný thriller

Z Mily Kunis bude Nejšťastnější dívka na světě, nebo se tak alespoň jmenuje její chystaný snímek (Luckiest Girl Alive). Chystaná novinka od Netflixu vychází z knižního bestselleru od Jessicy Knoll. Jde o thriller o redaktorce časopisu, které se pečlivě vybudovaný život obrátí vzhůru nohama, když se objeví kriminální dokument zaměřený na zničující incident z její puberty. Scénář pro film adaptuje sama Knoll, režíruje Mike Barker (Příběh služebnice, Fargo). (Zdroj: Variety)

Justice League vs. Wonder Woman vs. Falcon

Podle zákulisních informací serveru Deadline byl zájem o Justice League Zacka Snydera na streamovací službě HBO Max obrovský, ale zaostával za vánočním zájmem o Wonder Woman 1984. Přesná oficiální čísla Warner nezveřejňuje, nicméně k dispozici je alespoň externí měření společnosti Samba TV. Ta uvádí, že během úvodního víkendu Justice League Zacka Snydera přehrálo 1,8 milionu amerických domácností. (Jako přehrání se v tomto případě počítá alespoň 5 minut sledování). Pro porovnání, Wonder Woman 1984 si loni při prvním víkendu naladily 2,2 milionu diváků a první epizodu čerstvé marvelovky The Falcon and The Winter Soldier dle Samba TV spustilo 1,7 milionu diváků. Mezinárodní čísla bohužel nejsou k dispozici, bavíme se pouze o Spojených státech. Nicméně alespoň nějakou hrubou představu tedy máme. Z tohoto pohledu je o komiksové novinky obdobný zájem jako například o ty největší (nové, nikoliv zavedené) seriálové hity na prémiové kabelové stanici HBO. (Zdroj: Deadline)

Rozhněvaný Jason Statham

Prvním plakátem se pochlubil film Rozhněvaný muž, alias Wrath of Man. V novince Guye Ritchieho si Jason Statham zahrál tajemného pana „H“, jenž se nechá zaměstnat v obrněném voze, který každý týden převáží miliony dolarů. Pan H má svoje postranní úmysly a máme se těšit na řadu zvratů. V zámoří bude film po odsunu Black Widow nasazený už 7. května, u nás si bohužel musíme počkat do prázdnin. Pokud budou kina otevřená, uvidíme film 1. července. (Zdroj: Collider)

Saw se zkroutilo do Spirály

V zámoří se hýbalo také s termínem uvedení filmu Spirála strachu: Saw pokračuje, kde film uvidí už 14. května. U nás si opět musíme počkat a to na 24. 6. v Česku a 27. 5. na Slovensku (pokud budou kina otevřená). Aby vám delší čekání nebylo líto, máme pro vás alespoň nejnovější fotky, jež najdete dole v galerii. Režisér Darren Lynn Bousman před časem uvedl, že se tvůrci chtěli daleko víc přiblížit atmosféře filmu Sedm a ze Saw si vzít hlavně mytologii. Větší roli by mělo hrát napětí a vyšetřování, násilí nemá být na první místě a má sloužit příběhu. (Zdroje: Slashfilm, Empire)

Zdroje: Deadline I, II, III, IV, Collider, Slashfilm, Empire, Variety, The Gentle Woman,

Galerie: 6

Bleskovky: Justice League v diváckém zájmu zaostala za Wonder Woman 1984 | Fandíme filmu Bleskovky: Justice League v diváckém zájmu zaostala za Wonder Woman 1984 | Fandíme filmu Bleskovky: Justice League v diváckém zájmu zaostala za Wonder Woman 1984 | Fandíme filmu Bleskovky: Justice League v diváckém zájmu zaostala za Wonder Woman 1984 | Fandíme filmu Bleskovky: Justice League v diváckém zájmu zaostala za Wonder Woman 1984 | Fandíme filmu Bleskovky: Justice League v diváckém zájmu zaostala za Wonder Woman 1984 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest