Black Widow odkládá premiéru, bude uvedena v kinech i online

Black Widow odkládá premiéru, bude uvedena v kinech i online | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Odkládá se také marvelovka Shang-Chi, Kingsman a další filmy Disneyho nabídky.

Šéf konglomerátu Disney Bob Chapek před časem uváděl, že o premiéře Black Widow bude rozhodnuto na poslední chvíli. Ta poslední chvíle nastala. Studio se rozhodlo marvelovku odložit na 9. července 2021. Bude uvedena zároveň do kin a na službu Disney+ (za poplatek 30 dolarů). Ta u nás v té době pravděpodobně stále nebude dostupná, ale kina už by snad o letních prázdninách otevřít mohla. Souběžně s oznámením byl zveřejněný nový plakát, který najdete dole v galerii.

Disney spolu s Black Widow zašíboval celým svým kalendářem na několik měsíců dopředu. Jako první bychom mohli vidět Cruellu, jež má dorazit 28. května a to opět souběžně v kinech a na Disney+ (za poplatek 30 dolarů). Pixarovka Luca bude uvedena 18. června. Tam, kde funguje Disney+, bude snímek pro uživatele služby zdarma k dispozici. V ostatních zemích půjde film do kin a bude záležet čistě na tom, zda budou v dané lokalitě otevřená.

Videoherní akčňák Free Guy s Ryanem Reynoldsem byl odložený na 13. 8., měl by se promítat v kinech. Marvelovka Shang Chi and the Legend of the Ten Rings byla odložena na 3. 9., má se promítat v kinech. Kingsman: První mise se odsouvá na 22.12. (uvedení v kinech). Deep Water, erotický thriller s Benem Affleckem a Anou de Armas se odkládá na 14. 1. 2022 (uvedení v kinech). Detektivka Smrt na Nilu se odkládá na 11. 2. 2022 (uvedení v kinech).

Oznámení duálního uvedení Black Widow v kinech a na Disney+ hollywoodské komentátory celkem překvapilo, když jen několik hodin předtím společnost Warner odhalila, že v příštím roce se souběžným uváděním filmů v kinech a online skončí (podrobnosti viz facebookový příspěvek níže). Disney nicméně prozatím dvojí uvedení oznámil jen pro premiéry do červencové Black Widow, pro ty pozdější už ne. Krok lze chápat tak, že studio chce Black Widow co nejdříve uvést, na tom uvedení chce co nejméně tratit a zároveň stále nevěří tomu, že bude letní kinotrh v nějaké výjimečné kondici. Budeme zvědaví, jak na Disneyho škatulata zareagují konkurenční studia Paramount, Universal, Lionsgate a Sony, která ještě před současně plánovaným červencovým uvedením Black Widow mají v kalendáři Spirála strachu: Saw pokračuje, Tiché místo 2, Rychle a zběsile 9, Top Gun 2 nebo Králíček Petr 2.

Foto: Marvel

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Black Widow odkládá premiéru, bude uvedena v kinech i online | Fandíme filmu Black Widow odkládá premiéru, bude uvedena v kinech i online | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest