Bleskovky: Loki představil svůj první plakát

Bleskovky: Loki představil svůj první plakát | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Kdy dorazí Black Widow, Ryan Reynolds viděl Green Lanterna, pekelný doktor Brosnan a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Duchařská hra se stane filmovou skutečností

The Elevator Game (Výtahová hra) je urban mýtus někde na úrovni Bloody Mary. Duchařský příběh praví, že když ve výškové budově v přesném pořadí navolíte ve výtahu výběr pater, převeze vás kabina do temného paralelního světa, kde číhá smrtící nebezpečí. Na internetu začala být před lety hra spojována s nešťastným osudem Elisy Lam, jejíž úmrtí v hotelu Cecil přibližuje aktuální dokumentární Netflix novinka Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil. V reálu samozřejmě spojitost neexistuje. První zmínky o Elevator Game se datují přinejmenším do roku 2008 a fenomén pravděpodobně pochází z Japonska. Podstatné je, že jde o slušnou strašidelnou báchorku, kterou se rozhodli zpracovat filmaři. Hrdinou snímku bude samotářský teenager Dale, který zjistí, že jeho sestra zmizela při Elevator Game a vypraví se ji do temné dimenze hledat. Režíruje Michael Goi (American Horror Story). (Zdroj: Deadline)

Pozor na pekelné doktory

False Positive je nový thriller, ve kterém se pár dlouho snaží otěhotnět. Nakonec se mu podaří najít vysněného specialistu na plodnost, doktora Hindlea. Lucy otěhotní, ale brzy si všimne, že na doktoru Hindleovi je cosi zlověstného. Pomalu začne o doktorovi a svém těhotenství rozkrývat znepokojivou pravdu. Lucy ztvárnila Ilana Glazer, jejího muže Justin Theroux, doktora Pierce Brosnan. Režíroval John Lee, jenž společně s Glazer napsal scénář. Sníme bude mít online premiéru 25. června a teď jsou tu první fotky, jež najdete dole v galerii. (Zdroj: Bloody Disgusting)

Další štych od oscarového adepta

Režisér Florian Zeller čerstvě slaví úspěch svého snímku The Father, jenž obdržel rovnou šest oscarových nominací. Rovnou si brousí zuby na další projekt. Rád by zadaptoval další svoji divadelní hru, tentokrát The Son (Syn). Režisér aktuálně dokončuje filmovou verzi scénáře příběhu o teenagerovi, který se špatně vyrovnává s rozvodem rodičů. Chodí za školu, vyvádí, a když se od matky přestěhuje k otci, věci se ještě zhorší. Recenze divadelní hry chválí děsivě uvěřitelné ztvárnění teenagera v depresi, podobně jako The Father (Otec) se zaobíral tématem stařecké demence. Představitel titulní role se hledá. (Zdroj: Slashfilm)

Tak kdy přijde ta Black Widow?

O premiéře Black Widow se rozhodne až na poslední chvíli. Nová marvelovka má být uvedena do kin 6. 5., zatím jako jeden z mála jarních velkofilmů nebyla odložena na pozdější termín a s pozvolným otevíráním světových kin fanoušci cítí naději, že k premiéře skutečně dojde. Šéf Disneyho Bob Chapek v aktuálním interview uvedl, že studio sleduje situaci, snaží se být flexibilní a u filmů jako je Black Widow k definitivnímu rozhodnutí o uvedení či neuvedení dojde až v nejzazším možném momentu. Nezbývá nám tedy, než se obrnit trpělivostí a vyčkávat. (Zdroj: Deadline)

Ryan Reynolds viděl Green Lanterna

Ryan Reynolds poprvé v životě konečně viděl Green Lanterna. Dosud se špatně přijaté komiksovce vyhýbal a sám si z ní s chutí dělal legraci. Teď se po letech odvážil film zapnout a dle svého vyjádření byl lepší, než se obával. Práce obrovského množství talentovaných členů štábu je podle něj vidět a ačkoliv spousta skvělých herců není zrovna dvakrát dobře využitá, pořád ve filmu jsou. Není to skvělý snímek, ale podle Ryana ani nejde o tragédii. Jak už tak bývá u Reynoldse zvykem, celou eskapádu podstoupil pouze proto, aby mohl propagovat svou značku ginu... (Zdroj: Ryan Reynolds)

Loki a jeho první plakát

Loki je tu s prvním plakátem. Už tento pátek Marvel startuje svou novou minisérii, The Falcon and The Winter Solider. Ještě než ji spustí, je tu první plakát pro příští minisérii. V té sé Loki vrací jako Thorův proradný bratr, konkrétně jako verze z paralelní reality, kterou jsme potkali v Avengers: Endgame. Marvel plakát zveřejnil s komentářem „spusťte odpočet“ a tématu času se bude věnovat i samotný seriál, jak naznačuje plakát, s velkými hodinami v pozadí. Víme, že Loki v sérii (zřejmě nedobrovolně) bude pracovat pro Time Variant Authority, organizaci, která se zaobírá potížemi v časoprostorovém kontinuu... Plakát můžete vidět dole v galerii. Plakát odhalili ve společném videu Tom Hiddleston a Owen Wilson, kteří si dělají legraci z toho, že oba dva mají v seriálu stejně důležitou roli. (Zdroj: Marvel)

Foto: Marvel
Zdroje: Marvel, Ryan Reynolds I, II, III, Dedline I, II, Slashfilm, Bloody Disgusting

Galerie: 5

Bleskovky: Loki představil svůj první plakát | Fandíme filmu Bleskovky: Loki představil svůj první plakát | Fandíme filmu Bleskovky: Loki představil svůj první plakát | Fandíme filmu Bleskovky: Loki představil svůj první plakát | Fandíme filmu Bleskovky: Loki představil svůj první plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest