Hourman: Další hrdina ze stáje DC se chystá na filmová plátna

Hourman: Další hrdina ze stáje DC se chystá na filmová plátna | Fandíme filmu
DC Comics
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hodinový bijec vymění štěky v seriálech za celovečerák.

Superhrdina Hourman patří k těm fousatějším strážcům pořádku, když debutoval na stránkách komiksů (Adventure Comics #48) v roce 1940, kdy jej vytvořilo duo Ken Fitch a Bernard Baily. Řadí se ke členům týmu Justice Society of America a objevil se v celkem třech verzích. Všechno odstartoval chemik Rex Tyler, jenž vymyslel a vytvořil látku/drogu nazývanou Miraclo, která člověku poskytne speciální schopnosti jako nadlidskou sílu a rychlost či výjimečnou výdrž, leč pouze na jednu hodinu. Obdobně posléze řádil i Rexův syn Richard "Rick" Tyler, jenž navíc měl možnost nahlédnout hodinu do budoucnosti. Právě Rick se stal postupem času zřejmě neoblíbenější inkarnací hrdiny Hourmana, přičemž existuje ještě třetí verze, vysoce inteligentní android Matthew Tyler, vytvořený z DNA Rexe Tylera.

Studio Warner Bros. ruku v ruce s DC Films vnímá, že Hourman má filmový potenciál, proto dostala dvojice Gavin James a Neil Widener (Now You See Me 3) za úkol sepsat scénář. Doposavad nebylo oznámeno, která verze Hourmana se ocitne v centru dění. V minulosti se Hourman ukázal například v seriálech Legends of Tomorrow a Stargirl. Dříve se uvažovalo i o samostatném seriálu, ovšem projekt nikdy nedostal zelenou. Momentálně se neví, kdo by mohl usednout na režijní sesli. Datum premiéry taktéž nebylo stanoveno.

Zdroj: Deadline

Foto: DC Comics

Galerie: 6

Hourman: Další hrdina ze stáje DC se chystá na filmová plátna | Fandíme filmu Hourman: Další hrdina ze stáje DC se chystá na filmová plátna | Fandíme filmu Hourman: Další hrdina ze stáje DC se chystá na filmová plátna | Fandíme filmu Hourman: Další hrdina ze stáje DC se chystá na filmová plátna | Fandíme filmu Hourman: Další hrdina ze stáje DC se chystá na filmová plátna | Fandíme filmu Hourman: Další hrdina ze stáje DC se chystá na filmová plátna | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest