Wonder Woman: Spin-off ze světa Amazonek bude skákat v čase

Wonder Woman: Spin-off ze světa Amazonek bude skákat v čase | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Podíváme se na dění, jež předcházelo i následovalo událostem jedničky.

Komiksovka Wonder Woman 1984 se příliš nepovedla, přičemž osobně bych volil daleko ostřejší výrazy. Frančíza však pofrčí s velkou pravděpodobností vesele dál a Gal Gadot se tak může těšit na klasickou trojku. Opět by u toho měla být i režisérka a scenáristka Patty Jenkins, jež má údajně v hlavě nápadů na rozdávání. Vyjma trojky se hovoří i o spin-offu, který by se měl zaměřit na Amazonky z ostrova Themyscira. Jenkins v tomto případě přenechá režírování někomu jinému, ovšem bude se na projektu kreativně podílet coby producentka. Na konci minulého roku prozradila, že dění se má odehrávat poté, co Diana opustí ostrov Themyscira. Rovněž bylo řečeno, že některé události a zvraty se pojí k období mezi snímky Wonder Woman 1984 a Wonder Woman 3.

Herečka Connie Nielsen alias Hippolyta nicméně uvedla, že z hlediska časového se spin-off nebude odehrávat pouze po událostech jedničky a dvojky, ale taktéž před nimi. Žádné detaily přirozeně Nielsen nezmínila, avšak naťukla, že by zčásti mělo jít o origin, leč není jasné, zda mluvila o své postavě či o jiném charakteru. Logicky to také znamená možnost pro návrat některých postav, které zařvaly v jedničce. Na druhou stranu, prequelové scény mohou mít formu kratších flashbacků a většina stopáže se vskutku může věnovat dění po jedničce a mezi dvojkou a trojkou.

Zdroj: Cinemablend

Foto: Warner Bros.

Galerie: 5

Wonder Woman: Spin-off ze světa Amazonek bude skákat v čase | Fandíme filmu Wonder Woman: Spin-off ze světa Amazonek bude skákat v čase | Fandíme filmu Wonder Woman: Spin-off ze světa Amazonek bude skákat v čase | Fandíme filmu Wonder Woman: Spin-off ze světa Amazonek bude skákat v čase | Fandíme filmu Wonder Woman: Spin-off ze světa Amazonek bude skákat v čase | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest