The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě

The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 12 obrázků
Před páteční premiérou zveřejnilo pokračování Captaina Ameriky sérii našlapaných upoutávek, kde je konečně víc vidět Česko.

Tento týden se dočkáme hned dvou napjatě očekávaných komiksových událostí. HBO uvede ve čtvrtek Justice League Zacka Snydera a vzápětí hned v pátek dorazí premiéra marvelovky The Falcon and The Winter Soldier. Oba dva projekty také nabídly divákům svoje finální trailery. Rozdíl je patrný okamžitě. Zatímco Snyder nás jako obvykle bombarduje čistě vizuálním materiálem, Marvel spoléhá na svoje postavy. Sam (Anthony Mackie) a Bucky (Sebastian Stan) prostě jsou zajímavé charaktery se sympatickými představiteli, se kterými máte chuť trávit čas a trailer to umí prodat.

Na rozdíl od starších ukázek, kde prim hrálo pošťuchování ústřední dvojky, tady se řeší především Kapitánův odkaz a potřeba nového hrdiny, který by byl veřejnosti vzorem. Daleko víc prostoru dostávají také záporáci, kteří zřejmě v sobě mají sérum supervojáka, jako měl Captain America, a zdánlivě usilují o nový řád, nebo minimálně využívají nestabilní světové situace (po Thanosově lusknutí) ve svůj prospěch. Skupina, která v komiksech vystupuje proti vlastenectví, si říká Flag-Smashers a v jejím čele stojí zrzka Karli Morgenthau (Erin Kellyman). Jak se blíží premiéra, tak se nejspíš daří dokončovat digitální triky (nebo jsou tvůrci ochotní víc poodhalit), protože souboje s Flag-Smashery začínají vypadat zatraceně dobře. Zvlášť nové Samovy triky s křídly ve stísněných prostorech jsou sympaticky nápadité.

Našince potěší také to, že konečně je v ukázkách daleko víc vidět Česko, kde se velká část série natáčela. Vidět můžete pražskou budovu Živnobanky, Klášter svatého Gabriela na Smíchově, ministerstvo Kultury, Národní divadlo a několik dalších interiérů a exteriérů. Dole v galerii najdete screenshoty s popisky.

Tady si můžete prohlédnout:

Nemáte dost? Potom je tu několik dalších upoutávek z předchozích dnů. Začít můžeme třeba včerejší minutovou upoutávkou:

Krátký film o filmu nás bere do zákulisí. Vidět můžete lokace u Karlova mostu či u Starých zámeckých schodů. Záběry také oficiálně potvrzují to, o čem jsme vás informovali již na podzim, tedy že v Praze vedle Sebastiana Stana a Anthonyho Mackieho točil i Daniel Bruhl, představitel Zema.

Prohlédněte si také:

Pak jsou tu klipy, neboli celé scény z filmu. První řeší velké téma: Mimozemšťani, roboti a kouzelníci - tři klasické tipy protivníků pro superhrdiny.

Druhý klip: Komunikaci oba hrdinové zjevně zvládají na jedničku ;-)

Sharon Carter (Emily VanCamp) je po delší pauze opět v akci. A dozvíte se, proč občas Bucky nepoužívá svou kovovou paži.

Helmut Zemo (Daniel Bruhl) v jeho nové kukle zblízka.

Nový Captain America (Wyatt Russell) zblízka.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Datum premiéry je stanovené na 19. 3. 2021

Foto a podklady: Marvel Studios

Galerie: 13

The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Finální trailer láká na akční Marvel v plné formě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest