Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu

Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 13 obrázků
Natáčení The Falcon and The Winter Soldier v Praze pokračuje, máme pro vás video, fotky a nejnovější zajímavosti. Je tu první pohled na superhrdinu v kostýmu v centru města.

V pátek jsme vám přinesli první porci fotek a videí z natáčení marvelovské minisérie The Falcon and The Winter Soldier v Praze. Tehdy se ukázalo, že Praha ve snímku představuje Lotyško. To samé platilo také o víkendovém natáčení, během kterého štíty s názvy ulic odhalily, že konkrétně bude část příběhu zasazená do Rigy, lotyšského hlavního města. Kromě fotky uličního štítu můžete v galerii vidět také lotyšská policejní auta. A není jich málo, takže předpokládáme, že se ve městě semele něco divokého.

Co přesně se u Národního divadla točilo? Podle očitých svědků akční honička, jejíž součástí byl Bucky Barnes, alias Winter Soldier. Na místě zřejmě nebyl Buckyho představitel Sebastian Stan, ale pouze jeho dublér. Jak můžete vidět v přilehlém videu, kaskadér je zavěšený na lanech a točí jakýsi výskok (nebo možná dopad po seskoku z výšky). Kromě běžných kamer se na místě používal také dron, který zřejmě točil kontinuální průběh scény. Dron je vidět v dalším videu.

Dle dostupných informací v tuhle chvíli ještě Sebastian Stan nedorazil do Česka, ale to by se údajně ještě mohlo změnit. V přiloženém videu můžete vidět, že už je tu Anthony Mackie a ze zákulisního zdroje můžeme potvrdit, že v Česku je Wyatt Russell, představitel U.S. Agenta. Také je tu Adepero Oduye. Zatím nevíme, jakou roli hraje, avšak když server Murphy‘s Multiverse poprvé informoval o jejím obsazení, spekuloval, že by mohla hrát Falconovu sestru. A za pár dní by měl dorazit také Daniel Brühl, představitel padoucha Zema.

Dále můžeme prozradit, že filmaři mají v Česku napilno a v některých chvílích točí dva štáby naráz. Krom toho, že je Marvel klasicky tajuplný a bedlivě si hlídá příběhové detaily, tak jsou také důsledně dodržována zdravotní preventivní opatření. O víkendu se kromě scén v historickém centru natáčelo také na monumentálním Trojském mostě, který můžete vidět dole v galerii. A Marvel se podíval i mimo Prahu. Nedaleko Berouna si štáb nechal uzavřít malou silničku v malebné krajině mezi poli, loukami a lesy. Natáčela se tam scéna s ozbrojenými vozidly.

Natáčení v Česku by mělo pokračovat do 23. října, budeme vás nadále informovat o zajímavostech, které s sebou přinese.

Za fotky a videa děkujeme / Thank you for pictures and videos: Anton Smirnov, Natálie Lorenzová, Lukáš PřibylArtur Leyshis, The Prague Reporter

Rough translation for our English speaking visitors: Prague shoot of TFATWS continues. We can now confirm Prague is representing Riga – the capital of Latvia. In the image gallery below you can see a street sign from Riga and Latvian police cars. According to eye witnesses, production was shooting a chase scene close to National Theatre – one of the main historic sites of Prague. The scene was shot with a stunt double, Sebastian Stan is not in the Czech Republic at this moment. Below you can watch the shooting of the action scene with wire work. You can also watch video of drone camera.

According to our source, Sebastian Stan could come to Czech Republic at later date. Anthony Mackie, Wyatt Russell and Adepero Oduye are already in Prague. Daniel Brühl should be coming in a matter of days.

There are up to two production units shooting at once. Production is very secretive and very careful with anti-COVID measures. Outside of the historic part of Prague, there were few more shooting locations during the last few days: Very modern Troja bridge. And a road in the countryside where production shot a scene with armed vehicles. Shooting continues until at least October 23rd. Visit our website and follow our Instagram for more news and set photos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Artem Khlestakov (@artem_khlestakov),

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland.

Galerie: 14

Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu Video: Marvel točil u Národního divadla akční scénu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest