Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky

Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 16 obrázků
Chystaná série The Falcon and The Winter Soldier spustila kamery v pražských ulicích. Máme pro vás první podrobnosti. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Můžeme potvrdit, že Anthony Mackie je v Praze.

Už několikátým dnem pokračuje natáčení minisérie The Falcon and The Winter Soldier v Praze. Natáčení do značné míry prozatím probíhalo na uzavřených lokalitách, ale pokračuje dál a postupně se rozšiřuje. Tím pádem se k nám postupně dostávají zajímavé střípky informací.

Tak především, Praha ve filmu nebude hrát Prahu. Nebo přinejmenším nebude hrát pouze Prahu. Mimo zraky veřejnosti vyrostla v ústraní lokace, která připomíná ulici, nebo snad tržiště v nějaké arabské lokalitě. V rámci minisérie se tedy zřejmě podíváme někam na Blízký východ. To ale není jediná cizí země, kterou Praha „hraje“.

Už teď můžeme prakticky s jistotou říct, že si Praha zahrála v minisérii Lotyšsko. Spekulovali jsme o tom už v březnu, když se nám podařilo vyfotit automobil s lotyšskou poznávací značkou. Teď máme důkazů ještě víc, protože dekoratéři proměnili velký kus pražské ulice v ulici lotyšskou. Lotyšské obchůdky, lotyšské nápisy, číslování domů, které není pražské. Dole v galerii můžete vidět kromě fotek „lotyšské“ ulice také fotky z několika uzavřených lokací ve stavu, v jakém byly před tím, než se na ně nastěhovali filmaři. Dosud se z části točilo na lokacích, které se používaly ještě před začátkem pandemie, postupně se přidávají i další. O víkendu se filmaři přesouvají na další místa, takže během následujících dní bychom mohli být opět o něco moudřejší.

Zatím se nám nepodařilo dopídit, zda jsou (nebo vůbec budou) v Praze i některé z hlavních hvězd. Aktivita na sociálních sítích naznačuje, že Sebastian Stan a Daniel Bruhl jsou v tuto chvíli nejspíš v zahraničí. Nelze vyloučit, že u nás budou točit pouze dubléři a kaskadéři, ale doufáme, že se hlavní hvězdy ještě objeví. Z dostupných indicií se také zdá, že kameramanem The Falcon and The Winter Soldier je Matthew J. Lloyd, což dosud nebylo veřejně diskutováno. Matthew pro Marvel točil seriál Daredevil a další pražský projekt – Spider-Mana: Daleko od Domova. V menší míře se podílel na Thorovi: Ragnarok a Captain Marvel. Jeho účast nicméně nebyla oficiálně potvrzena a z naší strany jde o pouhou dedukci. Ještě před pandemií se uvádělo, že by kameramanem měl být P.J. Dillon.

Za fotky děkujeme / Thank you for pictures: Terka

For our english speaking visitors: Shooting in Prague started few days ago. Filmmakers are using some of the same locations they were using before the start of the pandemic and they are adding some more. We were able to learn that Prague will be representing an unknown Middle Eastern location. One Prague location has been dressed as an arabic street or some kind of market. Another location in Prague will be representing Latvia.

We were able to spot Latvian car back in march, now we were able to get pictures of a czech street dressed as a latvian street. You can see pictures in gallery below. There you can also find images of interior locations currently in use by production. We were not able to find out if any of main stars (Sebastian Stan etc.) are coming to the Czech republic. We think that Matthew J. Lloyd (Daredevil, Spider-Man: Far from Home) is the cinematographer of the show, which was not publicly discussed before (as far as we know). But it is not confirmed. Before the pandemic, it was belived P.J. Dillon is the cinematographer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tak takhle to vypadá, když Marvel točí v Praze. Natáčení minisérie The Falcon and The Winter Soldier je v plném proudu, tady se nasvěcuje interiér ve druhém patře. U nás na webu najdete fotky kulis, dozvíte se, jaké zahraniční lokality bude Česko představovat a další podrobnosti. Link v BIO Marvel is shooting The Falcon and The Winter Soldier in Prague. Prague is a stand in for other international locations. Set photos and new info at fandimefilmu.cz – link is in BIO. Follow us to get fresh news from the Prague shoot. Video by @terka_nevolka #TheFalconAndTheWinterSoldier #Marvel #komiks #behindthescenes #Prague #Praha #Shoot #nataceni #natáčení #Falcon #WinterSoldier #Latvia

Příspěvek sdílený FandimeFilmu.cz (@fandimefilmu),

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland.

Galerie: 17

Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu Marvel spustil natáčení v Česku. Víme, jaké lokality Praha představuje a máme fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest