Lazarus: V akčním thrilleru přinesla smrt hlavnímu hrdinovi superschopnosti

Lazarus: V akčním thrilleru přinesla smrt hlavnímu hrdinovi superschopnosti | Fandíme filmu
Samuel Goldwyn Films
Zobrazit další 3 obrázky
Trailer představuje novou superhrdinskou mlátičku, ve které to smrtí teprve začíná.

Akční superhrdinský thriller Lazarus má na svědomí režisér, scenárista a kameraman R.L. Scott, který by už konečně rád alespoň trošku prorazil. Nejnovější přírůstek v jeho filmografii pojednává o odvážném muži, jenž po smrti získá nadpřirozené schopnosti, aby se posléze postavil prohnilé zločinecké organizaci, která stojí za úpadkem města a všudypřítomnou kriminalitou. Trailer naznačuje, že nějaká hlubší mytologie se asi příliš řešit nebude, efekty by však nemusely být úplně tragické a akce včetně kupy bitek a přestřelek chybět stoprocentně nebude.

V hlavní roli se představí rodák z Chicaga Sean Riggs, který se v minulosti mihnul v seriálech jako Kriminálka Las Vegas, Vysněná meta nebo S.W.A.T. Záda mu pak budou krýt Costas Mandylor, Aeriel Miranda, Shane Brolly, Nicki Micheaux, Noel Gugliemi, Linc Hand, Adamo Palladino a Mýa. Snímek je ve Spojených státech již několik dní dostupný na službě Tubi, přičemž distribuční společnost Samuel Goldwyn Films by jej měla co nevidět poslat do širší distribuce (i do Evropy) skrze VOD.

Zdroj: Samuel Goldwyn Films

Foto: Samuel Goldwyn Films

Galerie: 4

Lazarus: V akčním thrilleru přinesla smrt hlavnímu hrdinovi superschopnosti | Fandíme filmu Lazarus: V akčním thrilleru přinesla smrt hlavnímu hrdinovi superschopnosti | Fandíme filmu Lazarus: V akčním thrilleru přinesla smrt hlavnímu hrdinovi superschopnosti | Fandíme filmu Lazarus: V akčním thrilleru přinesla smrt hlavnímu hrdinovi superschopnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest