Ticket to Paradise: George Clooney a Julia Roberts si obstarají lístek do ráje

Ticket to Paradise: George Clooney a Julia Roberts si obstarají lístek do ráje | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Sympatická dvojice znovu na stejné filmové lodi.

George Clooney a Julia Roberts patří pěknou řádku let mezi hollywoodské stálice, ačkoliv v posledních letech už si role pečlivě vybírají. Oba dva mají spoustu nefilmových aktivit a celovečérákům se spíše vyhýbají. Clooney se v loňském roce objevil v nemastném a neslaném sci-fi dramatu Půlnoční nebe, zatímco Roberts naposledy zazářila v roce 2018 v hutném drogovém dramatu Ben is Back. V blízké budoucnosti se však před kameru společně vrátí a stane se tak v rámci natáčení snímku Ticket to Paradise (česky Lístek do ráje). Zahrají si rozvedený rodičovský pár, který se vydá na Bali, aby ruku v ruce vypomohli dceři, jež se dle jejich soudu chystá udělat osudovou chybu. Režii chystané romantické komedie dostal na starost Ol Parker, britský režisér a scenárista zodpovědný třeba za průměrnou lesbickou vztahovku Svatba ve třech, smutnou romanci Tady a teď a také (bohužel) za tragické muzikálové pokračování Mamma Mia! Here We Go Again. Scénář sepíše Theodore Melfi (Miluj souseda svého, Skrytá čísla).

Clooneyho a Roberts pojí již řadu let přátelský vztah a není tudíž divu, že na nabídku studia Universal s radostí kývli. V minulosti dohromady natočili lupičské Dannyho parťáky 1 a 2 nebo napínavý kriminální thriller Hra peněz. Kolem projektu kroužila řada streamovacích služeb, ovšem nakonec práva ukořistil právě Universal, který chce snímek poslat do kin. Kdy padne první klapka, nebylo doposavad oznámeno.

Zdroj: Deadline

Foto: Warner Bros. (Dannyho parťáci)

Galerie: 6

Ticket to Paradise: George Clooney a Julia Roberts si obstarají lístek do ráje | Fandíme filmu Ticket to Paradise: George Clooney a Julia Roberts si obstarají lístek do ráje | Fandíme filmu Ticket to Paradise: George Clooney a Julia Roberts si obstarají lístek do ráje | Fandíme filmu Ticket to Paradise: George Clooney a Julia Roberts si obstarají lístek do ráje | Fandíme filmu Ticket to Paradise: George Clooney a Julia Roberts si obstarají lístek do ráje | Fandíme filmu Ticket to Paradise: George Clooney a Julia Roberts si obstarají lístek do ráje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest