Bleskovky: Tyrese Gibson s "robotickou" paží na fotce z komiksovky Morbius

Bleskovky: Tyrese Gibson s "robotickou" paží na fotce z komiksovky Morbius | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Scénář k Rudé Sonje, scénář k Pravé blondýně 3, vlkodlaci v nás a další krátké zprávy ze světa filmu.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Vlkodlaci v nás

Werewolves Within (zhruba „Vlkodlaci v nás“) je nová hororová detektivka režiséra Joshe Rubena a scenáristky Mishny Wolff. V jsou obyvatelé městečka Beaverfield rozdělení v názorech na plánované plynové potrubí. Sněhová bouře místní rezidenty uvězní v hostinci, kde se nový polesný Finn a zaměstnankyně pošty Cecily snaží udržet mezi znesvářenými sousedy mír a odhalit tajemství tajuplného stvoření, které začalo celou komunitu sužovat. V hlavních rolích Sam Richardson, Milana Vayntrub, George Basil a Sarah Burns. Snímek má 2. července dorazit na VOD. (Zdroj: Variety)

Místo Spielberga jeden Ital

Steven Spielberg se dlouhou dobu snažil natočit snímek o Edgardu Mortarovi, židovském chlapci, který byl v roce 1858 v Itálii unesený a násilně pokřtěný. Rodiče se jej obtížně snažili získat nazpět, když byl celý případ součástí širšího politického boje mezi papežem a snahami o sjednocení Itálie. Spielberg se projektu vzdal, když nebyl schopný najít vhodného představitele ústředního chlapce. Momentálně to vypadá, že příběh nakonec přeci jen zfilmovaný bude. Chystá jej italský autor Marco Bellocchio. Zatímco Spielberg vycházel z knihy Davida Kertzera, Bellocchio se obrací přímo k historickým pramenům. Snímek ponese název La conversione. (Zdroj: Variety)

Kontroverzní figura černošské historie

Amazon chystá novinku Marked Man. V té si Winston Duke (Black Panther, My) zahraje politického aktivistu Marcuse Garveyho, klíčovou osobnost černošského nacionalismu 20. století. Vydával časopis, vyzýval k černošské jednotě a návratu černochů do Afriky, kde věřil, že budou moci žít svobodně, bez diskriminace. Garvey je extrémně kontroverzní figurou – souběžně s podporou černochů se netajil předsudky vůči míšencům nebo židům, spolupracoval s bělošskými rasisty, byl považován za pozéra a demagoga. Snímek natočí Andrew Dosunmu. V dalších rolích by měli vystupovat Jesse Williams a DeWanda Wise. (Zdroj: Deadline)

Pravá blondýna 3

Pravá blondýna 3 byla zanesená do kalendáře na květen 2020, kdy uvedena nebyla. Říká se, že kvůli COVIDu, ale zřejmě v tom bude ještě něco dalšího, protože snímek dodnes není natočený. Dokonce ani nemá hotový scénář, který se během pandemie začal kompletně přepisovat. Úkolu se chopili Mindy Kaling a Dan Goor. Kaling slíbila, že na fanoušky čeká dospělejší verze postavy, už jí není dvacet, ale čtyřicet, na což se má snímek zaměřit. Datum premiéry je stanovené na květen 2022, zároveň ale Mindy přiznala, že natáčení filmu je plně závislé na tom, zda se Reese Witherspoon bude scénář po dokončení líbit. (Zdroj: Access Hollywood)

Rudá Sonja dostane nový scénář

Přípravy nové verze Rudé Sonjy opět jedou naplno. Nové zpracování populární fantasy se připravuje už od roku 2017, avšak projekt zdrželo, když se z režiséra Bryana Singera po jeho osobních skandálech stala osoba non grata a bylo třeba hledat náhradu. Projekt nakonec převzal v roce 2019 filmař Joey Soloway (dříve známý jako Jill Soloway), ale od té doby bylo opět ticho po pěšině (potenciálně kvůli pandemii, ale to jen spekulujeme). Teď se ale znovu věci rozhoupaly. K projektu se připojila další scenáristka. S projektem pomůže Tasha Huo, která je podepsaná pod The Witcher: Blood Origin a chystaný anime seriál Tomb Raider. Počítá se s tím, že brzy Sonja začne obsazovat hlavní role. (Zdroje The Hollywood Reporter)

Zdroje: The Hollywood Reporter, Variety I, II, Access Hollywood, Deadline

Galerie: 2

Bleskovky: Tyrese Gibson s "robotickou" paží na fotce z komiksovky Morbius | Fandíme filmu Bleskovky: Tyrese Gibson s "robotickou" paží na fotce z komiksovky Morbius | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest