Bleskovky: Wonder Woman 1984 možná uvidíme dřív doma než v kinech

Bleskovky: Wonder Woman 1984 možná uvidíme dřív doma než v kinech | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Prokaučovala Wonder Woman v pandemickém Česku šanci? Chris Evans jako padouch, thajské jeskyně a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Wonder Woman míří do úplně všech obýváků

Wonder Woman 1984 na DVD a Blu-ray vychází 30. března. Mezinárodní pošta zatím stále funguje. Když pomineme fakt, že většina místních komiksových nadšenců už si pravděpodobně snímek opatřila pokoutnou cestou, tak je docela dobře možné, že u nás dřív půjde film objednat ze zahraničního eshopu, než bude oficiálně nasazený do české distribuce :(

Chápu, že v Česku prostě platí, že na kinu toho distributor vydělá nejvíc a ostatní distribuční kanály jsou jen doplněk, popřípadě asi není vyloučené, že nějaké mezinárodní úmluvy zakazují rychlejší uvedení filmu na české iTunes/Google Play, když už tu nemáme HBO Max, kde si Američani film přehrávali už na Vánoce, ale na takhle zpožděné premiéře imo nemůže vydělat nikdo. Jestli Wonder Woman 1984 opravdu v Česku s oficiálním uvedením počká až na otevření kin, tak jsem zvědav, jak budou čísla návštěvnosti vypadat. (Zdroj: Warner)

Chris Evans padouch

Jako svůj další film chystají bratři Russoovi velkolepé špionážní drama The Gray Man, které z části budou natáčet v Česku. Joe Russo se v nedávném interview rozpovídal o Chrisi Evansovi, jenž dostal jednu ze dvou hlavních rolí. Běžně jej známe jako Captaina Ameriku, tady z něj bude záporák! Joe uvedl: „Je to opravdu výjimečná postava a je to Evans jako záporák, takže je to skutečně zajímavá postava a [Chris] podle mě dostane možnost se v té roli pořádně předvést.“ Záporáci Chrisovi vždycky šli, jen vzpomeňte třeba na Scotta Pilgrima. A tady lze předpokládat, že role bude pojatá vážněji, potenciálně někde na úrovni bondovek / bourneovek / Mission: Impossible. Těšíte se, co v roli předvede? (Zdroj: Lights Camera Barstool)

Vánoční pijavice

The Leech (Pijavice) je nový horor od Erica Pennycoffa (v minulosti natočil snímek Sadistic Intentions). Jeho novinka je křesťansky zaměřená a odehrává se během Vánoc. Příběh pojednává o zapáleném knězi, který během vánočních svátků otevře svůj domov páru v těžké životní situaci. Zdánlivě obyčejný projev laskavosti se rychle změní v nejtěžší zkoušku víry, když je čistota knězova příbytku ohrožena. Snímek se ptá na to, jak daleko dokážeme zajít pro bližního svého a zda je při tom hrdina ochotný riskovat sám sebe. Jak dlouho je schopen nastavovat druhou tvář, případně kde přesně leží ta hranice, za kterou už to nedokáže. V hlavních rolích hrají Jeremy Gardner, Taylor Zaudtke, Graham Skipper a Rigo Garay. (Zdroj: Bloody Disgusting)

Thajské jeskyně

Příběh chlapců uvězněných přívalovým deštěm v thajské jeskyni se pokouší zpracovat hned celá řada filmařů. Hoši a jejich trenér byli v jeskyni odříznuti dva týdny a na záchraně se v roce 2018 podíleli vojáci, hasiči či potápěči z celého světa. Jedno z dokumentárních podání nabídne National Geographic, pro které téma zpracovali režiséři E. Chai Vasarhelyi a Jimmy Chin, kteří za oscarovým snímkem Free Solo. Snímek slibuje nabídnout plastický pohled na celou situaci, nečekané úhly pohledu a dosud nevyprávěné příběhy. (Zdroj: The Wrap)

Neleštěte džiny

Hrdinou hororového snímku The Djinn je němý chlapec, který má jedno velké přání: Mít hlas. Jeho přání však vypustí na svět zlověstné monstrum. To chlapce uvězní v malém bytě, kde není kam se schovat a tomu tak nezbývá nic jiného, než přežít do půlnoci nebo za své přání zaplatit nejvyšší cenu. V hlavních rolích Ezra Dewey, Rob Brownstein, a Tevy Poe. Režírují David Charbonier a Justin Powell, kteří se do Hollywoodu uvedli skvěle hodnoceným snímkem The Boy Behind the Door. (Zdroj: Deadline)

S Jamiem Lannisterem na sníh

Nikolaj Coster-Waldau ze Hry o trůny a Joe Cole (Gangy Birminghamu) si zahrají hlavní role v survival thrilleru Against The Ice. Nikolaj společně s Joe Derrickem napsal scénář na základě románové předlohy a projekt vnímá jako srdcovku. Film bude pojednávat o dánské expedici Alabama, která v roce 1909 měla za úkol prokázat, že Grónsko je celistvý ostrov a Spojené státy tak nemají nárok na jeho část. Kapitán Mikkelsen (Coster-Waldau) opouští loď a pouze s nezkušeným členem posádky Iverem (Cole) se vydá ostrov přejet na saních. V mrazivé pustině se jejich cesta změní v boj o přežití, když dvojice zápolí s hladem, únavou a polárním medvědem. Produkuje Baltasar Kormákur (Everest). Natáčet se bude na Islandu v a Grónsku, v jedné z vedlejších rolí vystupuje Charles Dance a režíruje Peter Flinth. S premiérou se počítá ještě na letošní rok. Snímek uvede Netflix. (Zdroj: Deadline)

Zdroje: Warner, Dedline I, II, The Wrap, Bloody Disgusting, Lights Camera Barstool

Galerie: 6

Bleskovky: Wonder Woman 1984 možná uvidíme dřív doma než v kinech | Fandíme filmu Bleskovky: Wonder Woman 1984 možná uvidíme dřív doma než v kinech | Fandíme filmu Bleskovky: Wonder Woman 1984 možná uvidíme dřív doma než v kinech | Fandíme filmu Bleskovky: Wonder Woman 1984 možná uvidíme dřív doma než v kinech | Fandíme filmu Bleskovky: Wonder Woman 1984 možná uvidíme dřív doma než v kinech | Fandíme filmu Bleskovky: Wonder Woman 1984 možná uvidíme dřív doma než v kinech | Fandíme filmu

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest