Armáda mrtvých: První upoutávka je tady, známe datum premiéry

Armáda mrtvých: První upoutávka je tady, známe datum premiéry | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netfix odhalil první teaser trailer pro zombie akci Zacka Snydera. A z jakých důvodů je film mládeži nepřístupný?

Zombie heist Armáda mrtvých (Army of the Dead) režiséra Zacka Snydera (Úsvit mrtvých, Muž z oceli) konečně vyfasovala datum premiéry, takže si do diáře poznamenejte 21. květen 2021, kdy akční zombie inferno vtrhne na Netflix. Příběh se točí kolem vyloupení lasvegaského kasina uprostřed probíhající zombie epidemie. Skupinu nebojácných žoldáků, kteří si hodlají výrazně přilepšit na důchod, povede bourák Dave Bautista a záda mu budou krýt Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt, Raul Castillo, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro a Matthias Schweighöfer. Snyder si produkční práce údajně neskutečně užíval, neboť nejenže režíroval a sepisoval scénáře, ale taktéž se postavil za kameru. V rozhovoru pro show I Minutemen se přiznal, že mu toto schéma vskutku vyhovovalo, poněvadž se mimo jiné usnadnila komunikace s herci. Doslova je měl na dosah. Výsledkem by měl být akcí napěchovaný nářez bez zbytečného digibordelu, u něhož se divák rozhodně nebude nudit.

Netflix
Army of the Dead (2021)

Nedávno bylo rovněž oznámeno, že snímek bude mít (dle očekávání) eRkový rating. Dočkáme se prý brutálně násilných scén, hektolitrů krve, drsné mluvy a dokonce i nahoty a sexuálních narážek. Bautista, největší herecká hvězda v ansámblu, k filmu uvedl, že upsat se zombie filmu pro něj bylo něčím speciálním. Armádu mrtvých dle jeho soudu trošku odlišuje v rámci subžánru ona heist (lupičská) linka, avšak těch vrstev je ve filmu hned několik. A proč byl Bautista ze Snyderova projektu tak nadšený? Údajně mu zombíci vždy imponovali a v minulosti se snažil získat roli v seriálu Živí mrtví (The Walking Dead), nicméně byl odmítnut kvůli obrovité postavě. Přiznal, že byl ochoten střihnout si zombíka i zadarmo, ovšem bylo mu nekompromisně řečeno: "Prostě jsi moc velký!"

O Armádě mrtvých se mluví už opravdu dlouho, jelikož Snyder patří k těm sdílnějším tvůrcům, leč žádné řečnění nenahradí audiovizuální ochutnávku. I proto jsme rádi, že teaser trailer konečně dorazil. Tak co myslíte? Trefil to Snyder?

Zdroje: BloodyDisgusting I, II, Zack Snyder / Twitter, I Minutemen

Foto: Netflix

Galerie: 6

Armáda mrtvých: První upoutávka je tady, známe datum premiéry | Fandíme filmu Armáda mrtvých: První upoutávka je tady, známe datum premiéry | Fandíme filmu Armáda mrtvých: První upoutávka je tady, známe datum premiéry | Fandíme filmu Armáda mrtvých: První upoutávka je tady, známe datum premiéry | Fandíme filmu Armáda mrtvých: První upoutávka je tady, známe datum premiéry | Fandíme filmu Armáda mrtvých: První upoutávka je tady, známe datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest