Army of the Dead: Netflix neztrácí čas a brzy nás zaplaví hordou zombie bijáků

Army of the Dead: Netflix neztrácí čas a brzy nás zaplaví hordou zombie bijáků | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Post-produkce Snyderovy řežby se chýlí ke konci a dotočen je i prequel Matthiase Schweighöfera.

Zombie orgie Army of the Dead režiséra Zacka Snydera by měla vtrhnout na Netflix někdy v roce 2021. Příběh se točí kolem vyloupení lasvegaského kasina uprostřed probíhající zombie epidemie. Partičku nebojácných žoldáků, kteří si hodlají trošku přilepšit na důchod, povede Dave Bautista a záda mu budou krýt Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt, Raul Castillo, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro a Matthias Schweighöfer. Snyder ke snímku uvedl, že půjde o akcí napěchovaný nářez, u něhož se divák rozhodně nebude nudit. Tentokrát prý nemáme očekávat žádný digitální bordel, leč spíše poctivé praktické triky, což určitě kvitujeme. Tak snad bude těch devadesát milionů dolarů na filmu vidět. Netflix materiálu očividně poměrně věří a hodlá vytvořit celé universum. Nejenže vznikne animovaná série, jež bude odkazovat ke Snyderově filmu, ale taktéž se pilně pracuje na filmovém prequelu.

Jak potvrdil na Twitteru sám Snyder, prequel byl v prosinci 2020 zdárně dotočen a ponese patrně název Army of the Dead: The Prequel (tu a tam se hovoří o označení Army Of The DeadMeanwhile in Germany). V centru dění se ocitne pětice Nathalie Emmanuel (Missandei ze Hry o trůny), Stuart Martin (seriály Jamestown, Medici), Matthias Schweighöfer (Bez věcí nad věcí, Nejkrásnější den), Guz Khan (Čtyři svatby a jeden pohřeb) a Ruby O'Fee (Polar), přičemž klíčová bude postava Ludwiga Dietera ztvárněná Schweighöferem (ukáže se ve Snyderově "jedničce"). Německý herec a filmař usedl rovněž na režijní sesli a vycházel ze scénáře z pera Shaye Hattena. Vyjma zmíněné pětice se na kus řeči zastaví i Jonathan CohenNoémi Nakai a Peter Simonischek. Pro našince je zajímavé, že značná část snímku se točila v Česku. Datum premiéry nebylo doposavad oznámeno, ovšem předpokládá se, že Snyderův zářez by měl spatřit světlo světa jako první.

Zdroj: Zack Snyder / Twitter, ScreenRant

Foto: Netflix

Galerie: 5

Army of the Dead: Netflix neztrácí čas a brzy nás zaplaví hordou zombie bijáků | Fandíme filmu Army of the Dead: Netflix neztrácí čas a brzy nás zaplaví hordou zombie bijáků | Fandíme filmu Army of the Dead: Netflix neztrácí čas a brzy nás zaplaví hordou zombie bijáků | Fandíme filmu Army of the Dead: Netflix neztrácí čas a brzy nás zaplaví hordou zombie bijáků | Fandíme filmu Army of the Dead: Netflix neztrácí čas a brzy nás zaplaví hordou zombie bijáků | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest