Shark Island: Modelky se vesele fotí a žraloci mají pré

Shark Island: Modelky se vesele fotí a žraloci mají pré | Fandíme filmu
Victory of the People / Blue Falcon Productions
Zobrazit další 2 obrázky
Zubatá monstra z hlubin budou opět řádit. Pusťte si trailer na béčko plné modelek, krve a překvapivě zlodějských úmyslů.

Žraločích béček nás v budoucnu čeká celá řada, ať už se bavíme o kouscích jako Blood Shark, Death Shark, Great White či trošku ambicióznější Alphas. Nicméně krvavý subžánr tvůrce i diváky dál baví, tudíž tu máme další zubaté béčko, tentokrát nazvané pro změnu Shark Island. Z traileru jsou patrné minimálně dvě věci. Zaprvé, vizuál nebude nic moc a mám trošku pocit, že to nejlepší z krvežíznivých zabijáků nám bylo nabídnuto v upoutávce. Zadruhé, největší nebezpečí nebude číhat pod hladinou, nýbrž na ostrově samotném, neboť ve hře je vyjma přízně půvabných modelek i náhrdelník v ceně deseti milionů dolarů. Ostrov sám o sobě má být tajemným "žraločím" domovem, takže lze předpokládat, že sluníčko, pózování a úsměvy brzy vystřídá křik a smrt.

O režii se postaral Stephen Scruffy Edgewood, který točil dle scénáře z per Dustina Alexandera III a Danteho Del Mara. Fanoušky osmdesátkových akčňáků a scifáren možná potěší účast Michaela Parého (Ohnivé ulice, Okamžitá spravedlnost, Měsíc 44). Jinak žádné známější obličeje nečekejte, když se na slovíčko zastaví kupříkladu Paul Collett, Alexandra Merle, Selina Wiesmann, Jude S. Walko, Zara Dragon nebo Wayne Han. Datum premiéry nebylo doposavad stanoveno.

Foto a podklady: Victory of the People / Blue Falcon Productions

Galerie: 3

Shark Island: Modelky se vesele fotí a žraloci mají pré | Fandíme filmu Shark Island: Modelky se vesele fotí a žraloci mají pré | Fandíme filmu Shark Island: Modelky se vesele fotí a žraloci mají pré | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest