Shark Encounters of the Third Kind: Blízká setkání žraločího druhu

Shark Encounters of the Third Kind: Blízká setkání žraločího druhu | Fandíme filmu
Wild Eye Releasing
Zobrazit další 3 obrázky
Takhle (tragicky) to může dopadnout, když někoho napadne zkřížit Čelisti a Blízká setkání třetí druhu.

Nenechte se zmást. Snímek Shark Encounters of the Third Kind vskutku nepřipomíná ani jednu z klasik z dílny Stevena Spielberga, ba naopak. Tenhle obskurní počin totiž působí dojmem, že jej někdo natočil na mobil za jeden prodloužený víkend, na němž se současně hodně pařilo. Ano, vizuální efekty posléze jistě zabraly nejedno odpoledne, ale to už k filmové produkci tohoto druhu prostě patří. Pakliže byste hledali v obrázkovém slovníku termín "low-budget", možná byste mohli narazit právě na plakát k hororovému sci-fi (ultra)béčku režiséra a střihače Marka Polonia. Tenhle chlapík má s podobnými filmy bohaté zkušenosti, když je podepsán pod tituly jako Splatter Farm, Jurassic Prey, Sharkenstein, Bigfoot Vs. Zombies, Land Shark či Amityville Exorcism.

Wild Eye Releasing

Těžko soudit, zda má vůbec smysl zabývat se zápletkou, ale řekněme, že nepřátelští vetřelci z vesmíru havarují na Zemi, když jejich loď zapluje pod hladinu oceánu. Vzhledem k tomu, že nejde o žádné nazdárky, podaří se jim získat kontrolu nad "myslí" žraloků a začnou za pomoci jejich zubů terorizovat malé městečko s cílem připravit si prostor pro invazi.

Nebudeme si nic nalhávat, materiál nevypadá zrovna atraktivně. Některá monster/sci-fi béčka jsou nějakým podivným způsobem zábavná a částečně funkční. Zda to bude i případ Shark Encounters of the Third Kind, na to si budou odvážlivci muset počkat až do března 2021. V hlavních rolích se představí trio Titus Himmelberger, Natalie Himmelberger a Jennie Russo.

Zdroj: Wild Eye Releasing_YouTube

Foto: Wild Eye Releasing

Galerie: 4

Shark Encounters of the Third Kind: Blízká setkání žraločího druhu | Fandíme filmu Shark Encounters of the Third Kind: Blízká setkání žraločího druhu | Fandíme filmu Shark Encounters of the Third Kind: Blízká setkání žraločího druhu | Fandíme filmu Shark Encounters of the Third Kind: Blízká setkání žraločího druhu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest