Blood Shark 3D: Už zase se chystá film o obřím žralokovi zabijákovi

Blood Shark 3D: Už zase se chystá film o obřím žralokovi zabijákovi | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jason Statham nebude lovit přerostlé žraloky sám. Konkurence připlave z Číny.

Akční sci-fi stathamovka MEG: Monstrum z hlubin z roku 2018 ukázala, že i obří (a drahý) žralok může v kinech po celém světě vydělat gigantické peníze. Snímek režiséra Jona Turteltauba stál 130 milionů dolarů a celkově utržil více než 530 mega, což lze vzhledem k tematice považovat za velký úspěch. Tenhle hollywoodský sukces naznačil, že žralokům se v kinech líbí a určitě se v blízké budoucnosti vrátí. Těšit se můžeme kupříkladu na taškařici Alphas režiséra Stevena Qualeho, kde si to banda žraloků rozdá s kosatkami. Není to však jediný žraločí projekt, který se chystá do "snad brzy otevřených" kin. Z Číny by totiž měl dorazit film Blood Shark 3D (či Horror Shark 3D) a jak název napovídá, mělo by se jednat o pořádný krvák.

O režii a scénář se postaral Wang Liang a vše se točí kolem plaveckého trenéra, jenž zcela náhodou odhalí děsivou konspiraci týkající se krvežíznivých žraloků. Ti vznikli dle všeho řízenou mutací. Kratičká synopse zní totálně béčkově, leč to není z hlediska (sub)žánru nic překvapivého. Pakliže do projektu nalili čínští investoři dostatek finančních prostředků, mohlo by se jednat o parádní akční jízdu. Na druhou stranu, jakmile se bude šetřit na efektech, dostaneme podivně vypadající a dozajista nejednou rozmazané asijské béčko.

V galerii koukněte na první zveřejněné fotky a plakát. Kdy snímek dorazí, není v tuto chvíli známo. V hlavních rolích se představí Fang Lishen, Zhou Wietong, Meng-sheng Shen, Wen Dongjun, Wang Liang, Ziqing Liu a Tara Clance.

Titulní fotografie pouze ilustrační, pochází z filmu Útok z hlubin.

Zdroj: BD, Aullidos

Foto: Warner Bros.

Galerie: 6

Blood Shark 3D: Už zase se chystá film o obřím žralokovi zabijákovi | Fandíme filmu Blood Shark 3D: Už zase se chystá film o obřím žralokovi zabijákovi | Fandíme filmu Blood Shark 3D: Už zase se chystá film o obřím žralokovi zabijákovi | Fandíme filmu Blood Shark 3D: Už zase se chystá film o obřím žralokovi zabijákovi | Fandíme filmu Blood Shark 3D: Už zase se chystá film o obřím žralokovi zabijákovi | Fandíme filmu Blood Shark 3D: Už zase se chystá film o obřím žralokovi zabijákovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest