Ministry of Ungentlemanly Warfare: Tajná jednotka bude zatápět Němcům ve 2. světové válce

Ministry of Ungentlemanly Warfare: Tajná jednotka bude zatápět Němcům ve 2. světové válce | Fandíme filmu
The Weinstein Company
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režisér oblíbených kriminálek Guy Ritchie (Gentlemani, Podfu(c)k) chystá vlastní variaci na Hanebný pancharty.

S Guyem Ritchiem jsme se v roce 2017 vydali do minulosti prostřednictvím filmu Král Artuš: Legenda o meči, kde jsme sledovali příběh stejnojmenného hrdiny. V novince režiséra gangsterek se s ním opět vydáme proti proudu času, ale tentokrát zakotvíme v období 2. světové války. Ministry of Ungentlemanly Warfare bude vycházet z knižní předlohy (celý název Ministry of Ungentlemanly Warfare: How Churchill’s Secret Warriors Set Europe Ablaze and Gave Birth to Modern Black Ops), za níž stojí Damien Lewis.

Kniha vyšla v roce 2015 a autor v ní čtenáře zavedl do časů, kdy Francie ve válce s Německem padla. Předseda britské vlády Winston Churchill přikázal vytvořit speciální vojenskou jednotku, která by tajně operovala hluboko za nepřátelskou linií a pomocí velkolepých záškodnických akcí by se pokusila zastavit hitlerovskou mašinérii. Do jednotky nebyli vybráni typičtí vojáci, ale kriminálníci nebo ztracené existence, kteří si uvědomovali, že během mise můžou zemřít.

Uvidíme, jak Ritchiemu tahle látka sedne, v lepším případě bychom mohli dostat něco ve stylu Hanebných panchartů (na titulce a v galerii) a Tuctu špinavců. Snímek bude produkovat Jerry Bruckheimer (Skála, Top Gun 1 a 2) a nejnovější verzi scénáře napsal Arash Amel (Agent na útěku, Soukromá válka). Ritchie momentálně natáčí akčňák Five Eyes s Jasonem Stathamem, tak třeba režisér britskému tvrďákovi přihraje roli i v Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Fotky jsou ilustrační, z filmu Hanebný pancharti (The Weinstein Company)

Zdroj: Deadline

Galerie: 8

Ministry of Ungentlemanly Warfare: Tajná jednotka bude zatápět Němcům ve 2. světové válce | Fandíme filmu Ministry of Ungentlemanly Warfare: Tajná jednotka bude zatápět Němcům ve 2. světové válce | Fandíme filmu Ministry of Ungentlemanly Warfare: Tajná jednotka bude zatápět Němcům ve 2. světové válce | Fandíme filmu Ministry of Ungentlemanly Warfare: Tajná jednotka bude zatápět Němcům ve 2. světové válce | Fandíme filmu Ministry of Ungentlemanly Warfare: Tajná jednotka bude zatápět Němcům ve 2. světové válce | Fandíme filmu Ministry of Ungentlemanly Warfare: Tajná jednotka bude zatápět Němcům ve 2. světové válce | Fandíme filmu Ministry of Ungentlemanly Warfare: Tajná jednotka bude zatápět Němcům ve 2. světové válce | Fandíme filmu Ministry of Ungentlemanly Warfare: Tajná jednotka bude zatápět Němcům ve 2. světové válce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest