Five Eyes: První ukázka z akční novinky s Jasonem Stathamem

Five Eyes: První ukázka z akční novinky s Jasonem Stathamem | Fandíme filmu
Lionsgate UK
Zobrazit další 1 obrázek
Výborně obsazená špionážní jednohubka se pomaličku klube na svět.

Režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Aladin) a britský tvrďák Jason Statham v tuto chvíli pilně pracují na špionážním thrilleru Five Eyes (Ritchie však užívá na sociálních sítích hashtag #UntitledGuyRitchieFilm), přičemž se jedná o jejich pátou spolupráci. Příběh se točí kolem Orsona Fortuna, agenta MI6, jenž je naverbován globální zpravodajskou službou "Five Eyes", aby zamezil prodeji nebezpečné zbraňové technologie, která by mohla narušit zavedený světový řád. Během náročného úkolu se dá dohromady se specialistkou na high-tech s tváří Aubrey Plaza a tihle dva se pokusí proniknout do blízkosti podezřelého miliardářského magnáta.

Vyjma sympatické dvojice Statham & Plaza se ve snímku představí rovněž Hugh Grant, Josh Hartnett, Cary Elwes a Bugzy Malone. Druhý týden produkčních prací zastihl zainteresované v Turecku a zanedlouho by se měl štáb ruku v ruce s hereckým ansámblem přestěhovat do Kataru. Nedávno sdílel na sociální síti Twitter sám režisér několik momentek z natáčení, tudíž můžete posoudit, jaká je atmosféra na place a jak to sekne Stathamovi, Plaze či třeba Elwesovi. Na Granta s Hartnettem si zatím musíme počkat, ale lze očekávat, že v Ritchieho novince nebudou mít pouze nějaký štěk.

Zdroj: Guy Ritchie / Twitter

Foto: Lionsgate UK (ilustrační, ze snímku Crazy Joe)

Galerie: 2

Five Eyes: První ukázka z akční novinky s Jasonem Stathamem | Fandíme filmu Five Eyes: První ukázka z akční novinky s Jasonem Stathamem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest