Those Who Wish Me Dead: Angelina Jolie chrání život mladíka před zabijáky a lesním požárem

Those Who Wish Me Dead: Angelina Jolie chrání život mladíka před zabijáky a lesním požárem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Novinka od tvůrce oblíbeného Yellowstone je opět situována do americké divočiny. Je tu první upoutávka.

Letos bude Angelina Jolie (doufejme) k vidění v marvelovce Eternals, kde vdechla život komiksové postavě jménem Thena, ale byla by škoda ji nezmínit také ve spojitosti s thrillerem Those Who Wish Me Dead. Ten se inspiruje stejnojmenným knižním bestsellerem, který se odehrává v hlubokých lesích kdesi v Montaně, kde bratrská dvojice zabijáků nahání mladíka, jenž byl svědkem brutální vraždy. Chlapci a jeho ochráncům brzy nebudou dělat starosti jenom zabijáci, ale i lesní požár, který postupně promění místo v ohnivou past.

Vyjma Jolie se v dalších rolích představí Jon Bernthal (seriál The Punisher), Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta), Tyler Perry (Vražedná hra) nebo Aidan Gillen (seriál Hra o trůny). Režie a scénáře se ujal Taylor Sheridan, jenž stojí za povedeným kriminálním thrillerem Wind River, v němž nás vzal do zimou prolezlé divočiny. Proto doufejme, že nás od něj Those Who Wish Me Dead nezklame. Film zamíří do amerických kin 14. 5. a premiéru si snímek odkroutí zároveň i na streamovací platformě HBO Max. Jedná se tak o další titul, který je součástí strategie studia Warner Bros., jež chce letos vedle klasických kinopremiér souběžně vypustit svoje novinky také na internet.

P.S. Kniha vyšla i u nás pod názvem Kdo mi jde po krku a stojí za ní americký spisovatel Michael Koryta s českými kořeny.

Foto a podklady: Warner Bros.

Galerie: 3

Those Who Wish Me Dead: Angelina Jolie chrání život mladíka před zabijáky a lesním požárem | Fandíme filmu Those Who Wish Me Dead: Angelina Jolie chrání život mladíka před zabijáky a lesním požárem | Fandíme filmu Those Who Wish Me Dead: Angelina Jolie chrání život mladíka před zabijáky a lesním požárem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest