Those Who Wish Me Dead: Angelina Jolie v adaptaci knihy autora s českými kořeny

Those Who Wish Me Dead: Angelina Jolie v adaptaci knihy autora s českými kořeny | Fandíme filmu
Angelina bude bojovat o přežití.

Angelina Jolie se v posledních letech herectví zrovna intenzivně nevěnuje, soustředí se především na charitativní práci a někdy také na režii. 

Tentokrát se ale opět rozhodla postavit před kameru a ne za ni a to v thrilleru Those Who Wish Me Dead, který napíše a zrežíruje Taylor Sheridan. Ten má na kontě například scénáře k oběma filmům Sicario.

Jako inspirace pro Those Who Wish Me Dead poslouží stejnojmenná kniha (u nás je k sehnání pod názvem Kdo mi jde po krku) od Michaela Koryty, nicméně od té by se údajně měl film v některých ohledech od předlohy odklonit. Mimochodem, pro našince je jistě zajímavou informací, že Michael Koryta je Američanem s českými kořeny.

Zápletka knihy se zaměřuje na čtrnáctiletého chlapce jménem Jaden, který je svědkem brutální vraždy. Aby ho pachatelé neodpravili, je mu změněna identita a je umístěn do programu, který ho má naučit přežít v divočině. Tam na něj dohlíží manželská dvojice instruktorů a jeho osobní ochránkyně Jamie Bennettová, kteří mají za úkol ochránit ho před blížícím se nebezpečím.

Situace se ale zkomplikuje ve chvíli, kdy v lese, ve kterém se skrývají, propukne požár a jsou tak uvězněni společně s dvojící bezcitných vrahů.

Mohla by z toho být pěkná "survival" podívaná a víme, že Sheridan umí psát drsné thrillery. Stejně tak není tajemstvím, že Angelina zvládá drsnější role, takže by to mohlo dopadnout dobře. 

Datum premiéry filmu zatím naplánováno nebylo.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest