Jurský svět 3: Nadvláda spojí všechny jurské filmy dohromady

Jurský svět 3: Nadvláda spojí všechny jurské filmy dohromady | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér Colin Trevorrow chce vyplnit hluchá místa a frančízu zkompletovat.

Očekávaný dinosauří spektákl Jurský svět: Nadvláda (Jurassic World: Dominion) dorazí do kin po celém světě až za předlouhý rok a půl v létě 2022. Produkční práce však byly již zdárně dokončeny a momentálně se s materiálem kouzlí v postprodukci. Vzhledem ke koronavirové pandemii mají tvůrci vskutku spoustu času doladit vizuální efekty a vyšperkovat konečný střih. Nadvláda by měla alespoň částečně uzavřít rozjetou trilogii, ovšem režisér a scenárista Colin Trevorrow se v interview pro magazín Entertainment Weekly přiznal, že již od začátku chtěl spojit elementy ze všech pěti předchozích jurských dobrodružství.

Universal / Colin Trevorrow / Twitter
Colin Trevorrow na place při natáčení snímku Jurský svět: Nadvláda (2022)

"Z mého pohledu představuje Nadvláda pomyslné vyvrcholení jednoho dlouhého příběhu. Když jste se prokousali ke konci trilogie Jurský park, nebylo vám úplně jasné, zda se jednalo o ucelené vyprávění, protože jednotlivé filmy měli epizodický charakter. Naše trilogie taková není. Důležité je, že až uvidíte Nadvládu, spousta věcí do sebe zapadne. Mělo by být patrné, jak první tři filmy ovlivnily dění následující. Bylo by pěkné, kdyby dnes narozené děti dostaly jednou v budoucnu od rodičů jurský box set a všech šest bijáků vnímaly jako jeden dlouhý příběh."

Trevorrow rovněž zopakoval, že Nadvláda má být epickou oslavou celé frančízy, kterou geniálně nastartoval v roce 1993 legendární režisér Steven Spielberg. Netřeba připomínat, že v "šestce" se vrátí ústřední trio z původního filmu, tedy Sam Neill, Laura Dern a Jeff Goldblum.

Dobrodružný snímek Jurský svět: Nadvláda režíruje Colin Trevorrow a scénář společně s ním sepsala Emily Carmichael. V hlavních rolích se vrací Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doplní je Sam Neill, Jeff Goldblum a Laura Dern z původní trilogie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 9. června 2022.

Zdroj: EW

Foto: Universal Pictures

Jurský svět 2

22.06.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Jurský svět 3: Nadvláda spojí všechny jurské filmy dohromady | Fandíme filmu Jurský svět 3: Nadvláda spojí všechny jurské filmy dohromady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest