Jurský svět 3: Ještě jsme film ani neviděli a už sbírá ceny

Jurský svět 3: Ještě jsme film ani neviděli a už sbírá ceny | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Produkce Nadvlády byla oceněna za způsob, jakým se popasovala s koronavirovou krizí.

Dinosauří blockbuster Jurský svět: Nadvláda (Jurassic World: Dominion) režiséra Colina Trevorrowa je ještě neuvěřitelně daleko, když premiéra proběhne až 10. června 2022. Snímek sice taktéž postihly koronavirové odklady, ale údajně by se dřívější premiéra stihla relativně v klidu, jen studio Universal nechce nic riskovat. Produkci trojky samozřejmě provázela přísná hygienická a bezpečnostní opatření, ostatně právě Nadvláda byla v létě první velkoprodukcí ukotvenou ve Velké Británii, která restartovala natáčení, aplikovala relevantní protokoly a pomohla nadefinovat některá protiepidemická opatření. Trevorrow v minulosti ocenil způsob, jakým se studio k nelehké situaci postavilo. Potvrdil, že proces je náročný, ovšem vše lze zvládnout.

V minulém týdnu si Nadvláda vysloužila dokonce první ocenění, které úzce souvisí s onou průkopnickou prací v době koronaviru. Kvalita produkce, síla odhodlání (proběhlo více než čtyřicet tisíc testů a štáb s hereckým ansámblem strávil v pracovní izolaci zhruba čtyři měsíce), inovativní techniky a kreativní řešení složité situace bylo oceněno na akci The Production Guild of Great Britain Inovation Awards 2020. Explicitní pochvalu si vykoledovaly i produkce druhé řady seriálu War of the Worlds či minisérie The Pursuit of Love.

Jurský svět 3 režíruje Colin Trevorrow, scénář společně s ním sepsala Emily Carmichael. V hlavních rolích se vrátí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doplní je Sam Neill, Jeff Goldblum a Laura Dern z původní trilogie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 9. června 2022.

Zdroj: PGGB, BC

Foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Jurský svět 3: Ještě jsme film ani neviděli a už sbírá ceny | Fandíme filmu Jurský svět 3: Ještě jsme film ani neviděli a už sbírá ceny | Fandíme filmu Jurský svět 3: Ještě jsme film ani neviděli a už sbírá ceny | Fandíme filmu Jurský svět 3: Ještě jsme film ani neviděli a už sbírá ceny | Fandíme filmu Jurský svět 3: Ještě jsme film ani neviděli a už sbírá ceny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest