Marvel má plány na dalších 6 let a plánuje další Avengers

Marvel má plány na dalších 6 let a plánuje další Avengers | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Šéf studia hovořil také o X-Menech, o tom, jak to bude dál s dělením marvelovek do "fází" a tom, zda musíte vidět úplně všechno.

Pokud sledujete bedlivě marvelovské novinky, pak víte, že v rámci propagace blížící se premiéry WandaVision hovoří kreativní ředitel Kevin Feige o budoucnosti celého filmového studia. Kupříkladu potvrdil, že Deadpool 3 se konečně stane součástí MCU a bude mládeži nepřístupný. Na to nově zareagoval Deadpoolův představitel Ryan Reynolds, s humorem sobě vlastním: Na sociální sítě napsal, že Disneyho (vlastník Marvelu) oblafnul – místo Deadpoola 1 a 2 šéfům pustil Spider-Mana 1 a 2. Proto se mu podařilo do rodinné firmy vklouznout. A teď když je její součástí, tak na Deadpoola čeká zásadní úkol: Musí vyšetřit, kdo zabil Bambiho mámu!

Ale zpátky k tomu, co všechno prozradil Feige. Reportér Collideru se je zeptal, na jak dlouho vlastně má studio v tuhle chvíli rozplánovanou svoji budoucnost. Je to na zhruba 5 až 6 let. Tedy asi do roku 20252026. My prozatím víme o projektech, které by měly přijít do roku 2023, takže momentálně má Marvel spoustu es v rukávu, která na odhalení teprve čekají. Jaká esa to budou? Když byl Feige znovu dotázaný na X-Meny, tak uvedl, že se o nich ve studiu diskutuje a s kolegy mají dobrou představu o tom, kdy je budou chtít představit a jak zapadnou mezi ostatní příběhy. Pakliže skutečně v Marvelu už teď vědí, kam X-Meny zapojit, tak se zdánlivě můžeme domnívat, že s nimi nový film (nebo minisérii) uvidíme nejpozději do roku 2026!

Feige byl dotázaný také na to, zda uvidíme další Avengers. V rozhovoru pro IGN ale pouze vágně odvětil, že „jemu by to dávalo smysl“, řekl by tedy, že dříve či později se dalších Avengers dočkáme. Žertem také dodal, že „Další Avengers“ je dobrý název filmu. Dříve platilo, že Avengers zakončovali jednotlivé „fáze“ filmového světa Marvelu. Byly to snímky, ve kterých se dosavadní příběhy sbíhaly. Pro Screen Rant Feige uvedl, že dělení na fáze bude pokračovat. Díky tomu, že vedle filmů začaly vznikat také minisérie pro Disney+, budou všechny budoucí fáze daleko širší a obsáhlejší. Marvel zatím odhalil filmy a série pro tu část čtvrté fáze, kterou se bude zabývat po dobu dalších zhruba dvou let. Stejně jako dosud ale bude každá fáze trvat zhruba tři až čtyři roky. Z toho by vyplývalo, že čtvrtá fáze potrvá cca do roku 2023 nebo 2024. Pokud i nadále budou fáze zakončovat Avengers filmy, tak toho příštího se zřejmě dočkáme právě v jednom z těchto roků.

Magazín TV Line se Feigeho zeptal, zda při takovém kvantu nových příběhů musí diváci vidět úplně všechno, aby se v novinkách dokázali orientovat. To Kevin odmítá. Pokud by byl divák do čehokoliv „nucený“, nebyla by to pro něj moc velká zábava. I nadále tak platí, že se studio jednotlivé příběhy snaží koncipovat tak, aby si je příležitostní diváci mohli pokud možno užít i samostatně a zároveň aby stálí fanoušci měli něco navíc z toho, že sledují úplně všechno.

Na závěr si pusťte fanouškovský sestřih Marvel minisérií pro letošní rok:

Foto: Marvel

Zdroje: Ryan Reynolds I, II, TV Line, Collider, Screen Rant, IGN

Galerie: 4

Marvel má plány na dalších 6 let a plánuje další Avengers | Fandíme filmu Marvel má plány na dalších 6 let a plánuje další Avengers | Fandíme filmu Marvel má plány na dalších 6 let a plánuje další Avengers | Fandíme filmu Marvel má plány na dalších 6 let a plánuje další Avengers | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest