Olympus Has Fallen: TV spot a nový plakát

Olympus Has Fallen: TV spot a nový plakát | Fandíme filmu
Kolem Bílého domu bude pořádně živo. Podívejte se na TV spot a nový plakát k akčnímu snímku Olympus Has Fallen s Gerardem Butlerem.

Fakt nevím, zda tvůrcům Olympus Has Fallen (česky Pád Bílého domu) momentálně prospívá, že pro jejich akční pecku se ujala přezdívka (sousloví) "Smrtonosná past v Bílém domě". Willisovo ruské dobrodružství totiž v americký kinech ztrácí rychle dech a kritika je naprosto neúprosná. Penízky sice budou, ale recenzenti nešetří ostrými slovy, když dokonce hovoří o nedůstojném pokračování legendární série (příklad - server RottenTomatoes: 179 recenzí, jen 29 kladných, průměrné hodnocení 4.1/10). Snad Butlerova prezidentská mise dopadne lépe, poněvadž zdevastovaný Bílý dům nevidíme ve filmu příliš často, pokud tedy zrovna nesledujete katastrofické skopičiny Rolanda Emmericha. Američané jsou na své symboly tradičně velmi hákliví, tudíž režisér Antoine Fuqua by eventuálně mohl zabodovat s poměrně neobyčejnou lokací. Samotnou akci by zvládnout měl a v post-produkci, doufejme, vypiplá i v traileru nepřesvědčivé CGI.

Americký prezident Aaron Eckhart bude premiérově spoléhat na schopnosti Gerarda Butlera již 22. března 2013 (v ČR 4. dubna). Společnost jim budou dělat mimo jiné Morgan Freeman, Radha Mitchell, Dylan McDermott, Ashley Judd, Cole Hauser, Melissa Leo, Angela Bassett, Robert Forster či Rick Yune.

Olympus Has Fallen - TV spot #1

Zdroj plakátu: FilmDistrict

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest