I Wanna Dance With Somebody: Kdo si střihne popovou divu Whitney Houston

I Wanna Dance With Somebody: Kdo si střihne popovou divu Whitney Houston | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hledání vhodné herečky prý nebylo vůbec snadné a trvalo několik měsíců.

Životopisní snímky s tematikou hudebních legend momentálně frčí a není divu, že studia se nebojí biografie slavných muzikantů a kapel financovat. V nedávné době extrémně zabodoval snímek Bohemian Rhapsody a obstojně si vedl i Rocketman. Není tedy žádným překvapení, že ihned dostala zelenou řada projektů z podobného ranku. Těšit se můžeme na drámo Respect o osudech božské Arethy Franklin, režisér a scenárista James Mangold nás zase nechá nakouknout do života Boba Dylana, Baz Luhrmann představí svého Elvise, Madonna pilně maká na svém vlastním filmovém životopisu a zkrátka nepřijde ani legendární Buddy Holly či kapela Bee Gees. Hvězd hudebního nebe, které by si zasloužily vlastní film, je samozřejmě nepřeberné množství, ovšem dnes již zesnulá zpěvačka Whitney Houston patří bezesporu k těm vůbec nejslavnějším. I proto se scenárista Anthony McCarten (Bohemian Rhapsody) vrhnul na psaní scénáře a výsledkem budiž snímek I Wanna Dance With Somebody. Současně už známe i jméno vyvolené, která si popovou divu zahraje.

Walt Disney US
Naomi Ackie ve snímku Star Wars: Vzestup Skywalkera

The Hollywood Reporter odhaluje, že castingové štěstí se nakonec usmálo na britskou herečku Naomi Ackie, která se objevila v loňském roce v dobrodružství z předaleké galaxie Star Wars: Vzestup Skywalkera a mihla se i v kriminálním thrilleru The Corrupted. Seriáloví nadšenci ji též mohli zaregistrovat v sérii The End of the F***ing World. Na režijní sesli usedne překvapivě nepříliš zkušená Stella Meghie (Všechno úplně všechno), jež k obsazení Ackie uvedla následující: "Větší část minulého roku jsme strávili neúnavným hledáním vhodné herečky, která by mohla Whitney Houston ztělesnit. Naomi Ackie nás uchvátila v každé části procesu výběru. Oslovila mě svou schopností zachytit to, jak celosvětová ikona působila na pódiu, a rovněž si mě získal i způsob, jakým dokáže dodat lidskost jejímu vnitřnímu životu."

Premiéra by měla proběhnout v čase oslav Dne díkuvzdání v roce 2022.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Foto: Warner Bros. (ilustrační, z filmu Osobní strážce), Lucasfilm

Galerie: 6

I Wanna Dance With Somebody: Kdo si střihne popovou divu Whitney Houston | Fandíme filmu I Wanna Dance With Somebody: Kdo si střihne popovou divu Whitney Houston | Fandíme filmu I Wanna Dance With Somebody: Kdo si střihne popovou divu Whitney Houston | Fandíme filmu I Wanna Dance With Somebody: Kdo si střihne popovou divu Whitney Houston | Fandíme filmu I Wanna Dance With Somebody: Kdo si střihne popovou divu Whitney Houston | Fandíme filmu I Wanna Dance With Somebody: Kdo si střihne popovou divu Whitney Houston | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest