Whitney Houston: Scenárista Bohemian Rhapsody píše její životopis

Whitney Houston: Scenárista Bohemian Rhapsody píše její životopis | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Zesnulá legendární zpěvačka se dočká životopisného filmu.

Od scenáristy Anthonyho McCartena, který napsal mnohaoscarový životopis Bohemian Rhapsody, zaměřující se na život zpěváka Freddieho Mercuryho a skupiny Queen, se dočkáme dalšího hudebního filmu. Ten se tentokrát podívá na život slavné zpěvačky Whitney Houston, jež hudební kariéru občas prokládala vystupováním ve filmech a seriálech. Jejím nejznámějším snímkem, kde zároveň i debutovala, byl romantický hudební thriller Osobní strážce s Kevinem Costnerem z roku 1992. Film se v kinech stal obrovským hitem a utržil přes 411 milionů dolarů. Úspěch slavil i soundtrack, na němž se Houston podílela a dohromady se prodalo čtyřicet čtyři milionů kopií.

Whitney se narodila 9. 8. 1963 v Newarku v New Jersey a zemřela 11. 2. 2012 ve věku čtyřiceti osmi let v kalifornském hotelu, kde se nešťastnou náhodou utopila ve vaně, k čemuž přispěla srdeční choroba a užívání kokainu. O tři roky později přišla o život i její jediná dcera Bobbi Kristina Brown, kterou měla s bývalým manželem Bobbym Brownem. Houston za svou kariéru vydala celkem sedm alb, přičemž to první spatřilo světlo světa v roce 1985. Mezi její nejznámější písně patří Greatest Love of AllI Will Always Love You, Saving All My Love for You nebo Didn’t We Almost Have It All.

Projekt ponese název I Wanna Dance With Somebody, což je další ze zpěvaččiných velkých hitů, který musel slyšet snad každý, a režie by se měla chopit Stella Meghie. Ta natočila například romantické drama Všechno úplně všechno a na začátku roku měla premiéru její novinka The Photograph. Pod I Wanna Dance With Somebady se McCarten podepíše ještě jako producent společně s Clivem Davisem a bývalá Withneynina manažerka a švagrová Pat Houston, která slibuje „povznášející a inspirativní" film.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Whitney Houston: Scenárista Bohemian Rhapsody píše její životopis | Fandíme filmu Whitney Houston: Scenárista Bohemian Rhapsody píše její životopis | Fandíme filmu Whitney Houston: Scenárista Bohemian Rhapsody píše její životopis | Fandíme filmu Whitney Houston: Scenárista Bohemian Rhapsody píše její životopis | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest