Sebevražedný oddíl 2: Čeká nás násilná komiksovka plná krve a explozí

Sebevražedný oddíl 2: Čeká nás násilná komiksovka plná krve a explozí | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Studio Warner Bros. na brazilském comic-conu odhalilo záběry z Godzilla vs. Kong a další zajímavosti.

Brazilský comic-con (CCXP) nebyl ve svojí on-line podobě úplně marný, ale musí se nechat, že prezentace studia Warner Bros. byla extrémně slabá. Studio si ve víkendovém programu pro sebe vyhradilo plných 6 hodin, které však nemohly být prázdnější. Většina času byla věnovaná animovaným seriálům a nerjůznějším dobročinným iniciativám. Na filmy zbyla necelá hodinka, během které studio šetřilo záběry a snažilo se nás krmit tím nejbanálnějším možným obsahem. Anebo opravdu je potřeba, aby po několika letech propagační kampaně odpovídali herci z Wonder Woman 1984 na otázky ve stylu „řekněte nám něco o svojí postavě“?

Ale ať nejsme jen negativní, pojďme si projít to, co nám panel reálně dal. Nejvíc se nakonec předvedla asi zmiňovaná Wonder Woman 1984, která představila nový trailer. Najdete jej ve starším článku. Kromě toho během virtuálního panelu nezaznělo vůbec nic, co by stálo za zmínku. Doplňme tak snad jen starší zprávu, podle které má snímek 2 hodiny a 31 minut. Rovnou také můžeme přeskočit The Flashe. Na CCXP se připojil režisér Andy Muschietti, který pouze zopakoval, že je snímek o nejrychlejším superhrdinovi světa v přípravě a uvidíme neviděné. V pozadí pak běžely výtvarné návrhy, které známe už z letní akce DC FanDome.

Mimo komiksové filmy jsme se dočkali krátké upoutávky na Space Jam: Nový začátek, kde králík Bugs Bunny jezdí ve vozíku kolem filmových ateliérů. Nuda. O něco zajímavější byla ochutnávka monster filmu Godzilla vs. Kong. Video sice mělo jen pár vteřin, ale aspoň šlo o záběry z filmu. Vypadá to, že monstra stojí proti sobě a Kong je v řetězech.

Nejvíc toho na celém panelu padlo k chystané komiksovce The Suicide Squad, i když je pravda, že řadu věcí už jsme také někde v minulosti slyšeli. Nicméně co všechno tedy zaznělo? Film je kompletně natočený a sestříhaný a v tomhle směru už by se s ním nemělo hýbat. Dokončují se digitální triky, zvuk a hudba. Režisér James Gunn znovu potvrdil, že se inspiruje původní verzí komiksu od Johna Ostrandera, ve které je Sebevražedný oddíl skutečně partičkou looserů, kteří mohou jedině překvapit. Tenhle feeling se film pokouší replikovat. Looserů bude opravdu hodně a většina z nich se rychle stane masem na porážku.

Máme očekávat, že snímek bude opravdu krvavý a svou krvavost dá divákům hezky na odiv. Nebude se šetřit ani explozemi, které herce strašily přímo při natáčení. Co jen trochu šlo, to se točilo s pomocí praktických efektů a režisér spolu s herci zavzpomínal také na opravdu masivní kulisy, kdy pro potřeby filmařů vyrostl na pozemcích ateliéru kus džungle. The Suicide Squad je největší film, na kterém kdy James Gunn (režisér Strážců Galaxie 1 a 2) pracoval a představitel Bloodsporta Idris Elba se dušuje, že měřítko akce je skutečně masivní.

Během prezentace běžely v pořadí nejrůznější artworky, fotky a záběry z natáčení a níže se na některé z nich můžete podívat:

OTHER: All The Suicide Squad stuff shown at CCxp from r/DC_Cinematic

Foto: Warner Bros

Zdroj: CCXP

Galerie: 2

Sebevražedný oddíl 2: Čeká nás násilná komiksovka plná krve a explozí | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Čeká nás násilná komiksovka plná krve a explozí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest