The Suicide Squad: Režisérská verze nebude třeba, studio do nové komiksovky naprosto vůbec nezasahovalo

The Suicide Squad: Režisérská verze nebude třeba, studio do nové komiksovky naprosto vůbec nezasahovalo | Fandíme filmu
James Gunn/Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Na nadcházející prezentaci DC FanDome bychom se podle režiséra měli dočkat prvních záběrů.

Režisérské sestřihy jsou v poslední době poměrně žhavým tématem - samozřejmě především kvůli nedávno oznámenému Snyder Cutu často kritizované Justice League. Ta však není jediným snímkem ze stáje DC, u kterého fanoušci požadují alternativní verzi. V poslední době lze v tomto ohledu ve velkém slyšet především o katastrofálně přijatém Sebevražedném oddílu, kolem kterého se poměrně často šuškalo, že za spoustu jeho problémů můžou velké zásahy studia Warner. Alespoň v současné době však  realizace “Ayer Cutu” příliš pravděpodobně nepůsobí, už jen pro to, že se blíží pokračování The Suicide Squad, od kterého se čeká, že bude značku tak trochu restartovat.

Důvěru v projekt vkládají především kvůli režisérovi a scenáristovi Jamesi Gunnovi, autorovi milované série Strážci Galaxie, od kterého se obecně očekává, že by si jeho lehce nekonvenční natáčecí styl mohl s bizarnějším tónem týmu napravených záporáků sednout. Zároveň však mezi fanoušky panovaly obavy, že by si jeho silný režisérský hlas opět nemusel sednout s představami studia. Nově to však naštěstí vypadá, že by se tato situace neměla opakovat.

Velkou jistotu v tomto ohledu budí nedávné Gunnovo vyjádření, ve kterém režisér prohlásil, že měl při tvorbě snímku naprostou tvůrčí svobodu - The Suicide Squad je údajně „100% a, bez jakýchkoliv zásahů”, přičemž mu studio při tvorbě „nekladlo žádné překážky”. Dále režisér nalákal na nadcházející prezentaci DC FanDome, kde bychom se měli dočkat nových detailů a co je nejdůležitější, také by se měl ukázat i nějaký natočený materiál. První ochutnávkou je pak samotné logo snímku, které hned v několika mezinárodních verzích naleznete v galerii.

Kromě toho pak Gunn na svém Twitteru odmítl jednu z nedávno populárních zvěstí, která tvrdila, že by se ve filmu měla objevit i ikonická záporáčka Poison Ivy. Režisér zprávu prohlásil za nepravdivou. 

Rozsáhlé herecké obsazení se mezitím postaralo o sérii videí, kde režisérovi přejí k jeho narozeninám a u toho část z nich poskytuje malinké náznaky na postavy, které ve snímku ztvární. Kompletní video naleznete níže. John Cena v něm zdánlivě potvrzuje, že hraje postavu jménem Peacemaker, Idris Elba zase naznačuje, že je nejspíš Bronze Tiger.

Galerie: 5

The Suicide Squad: Režisérská verze nebude třeba, studio do nové komiksovky naprosto vůbec nezasahovalo | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisérská verze nebude třeba, studio do nové komiksovky naprosto vůbec nezasahovalo | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisérská verze nebude třeba, studio do nové komiksovky naprosto vůbec nezasahovalo | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisérská verze nebude třeba, studio do nové komiksovky naprosto vůbec nezasahovalo | Fandíme filmu The Suicide Squad: Režisérská verze nebude třeba, studio do nové komiksovky naprosto vůbec nezasahovalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest