Jurský svět: Staří hrdinové se vracejí, avšak jedna z hereček pozvánku nikdy nedostala

Jurský svět: Staří hrdinové se vracejí, avšak jedna z hereček pozvánku nikdy nedostala | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Alan Grant, Ellie Sattler i Ian Malcolm se ve třetím Jurském světě vrátí. Ale tam velké návraty končí.

Natáčení Jurského světa 3 (Jurassic World: Dominion) je v plném proudu a dle režiséra Colina Trevorrowa vše zatím běží podle plánu, ač hygienické a bezpečnostní protokoly práci logicky neusnadňují. Nicméně nás podle všeho čeká vrchol jurské ságy, u něhož nebudou chybět staří známí včetně Sama Neilla, Laury Dern a Jeffa Goldbluma. Trojice z původního Jurského parku by měla mít v Jurském světě 3 dostatek prostoru, což fanoušky Spielbergova hitu z roku 1993 dozajista těší. Bohužel, postavy z dalších dílů už pravděpodobně neuvidíme, což zamrzí zejména v případě Julianne Moore alias Dr. Sarah Harding. Její návrat by totiž dával smysl, jelikož se jednalo o klíčovou postavu Ztraceného světa (dvojka z roku 1997), jež má značné povědomí o principech a fungování dinosauřího universa. Netřeba zdůrazňovat, že vyjma kontextuálního benefitu spojeného s postavou by byla přínosem i samotná účast Moore, jež patří řadu let mezi nejtalentovanější hollywoodské herečky.

Universal Pictures

V letech nedávno minulých se sice Moore více věnovala menším a obsahově hutnějším produkcím (Okouzlení, Gloria Bell, Po svatbě), ale ještě v roce 2015 se objevila v posledním díle ságy Hunger Games (Síla vzdoru 2. část) a o dva roky později třeba v Kingsmanech (Zlatý kruh). Oscarová herečka (drama Pořád jsem to já z roku 2014) ovšem evidentně nezapadá do plánu tvůrců, jelikož prý vůbec nebyla oslovena: "Jasně, Sarah Harding. Možná ještě neřekla poslední slovo. Nevím. Nikdo mě však zatím nekontaktoval. Nevadí. Ale kdyby přece, určitě bych do toho šla. Samozřejmě!"

Jurský svět 3 už je bezpochyby herecky našlapaný k prasknutí, ale přehlížet herečku typu Moore, která by do konceptu očividně zapadala a navíc má sama zájem, je trošku škoda.

Dole v galerii s Sarah Harding připomeňte.

Jurský svět 3 režíruje Colin Trevorrow, scénář společně s ním píše Emily Carmichael. V hlavních rolích se vrátí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doplní je Sam Neill, Jeff Goldblum a Laura Dern z původní trilogie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 10. června 2021.

Zdroj: Collider

Foto: Universal Pictures

Ztracený svět: Jurský park

19.05.1997 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Jurský svět: Staří hrdinové se vracejí, avšak jedna z hereček pozvánku nikdy nedostala | Fandíme filmu Jurský svět: Staří hrdinové se vracejí, avšak jedna z hereček pozvánku nikdy nedostala | Fandíme filmu Jurský svět: Staří hrdinové se vracejí, avšak jedna z hereček pozvánku nikdy nedostala | Fandíme filmu Jurský svět: Staří hrdinové se vracejí, avšak jedna z hereček pozvánku nikdy nedostala | Fandíme filmu Jurský svět: Staří hrdinové se vracejí, avšak jedna z hereček pozvánku nikdy nedostala | Fandíme filmu Jurský svět: Staří hrdinové se vracejí, avšak jedna z hereček pozvánku nikdy nedostala | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest