Lance Armstrong: Warner chystá konkurenční projekt

Lance Armstrong: Warner chystá konkurenční projekt | Fandíme filmu
Po J.J. Abramsovi hodlá na filmovém plátně zdokumentovat Armstrongův pád také Jay Roach, režisér filmů jako Austin Powers nebo Fotr Je lotr.

Armstrong se se zařadil vedle Sněhurky a další látky, které se v krátkém časovém horizontu dočkávají více různých zpracování. Kromě J.J.Abramse připravuje filmové zpracování života cyklistického guru Lance Armstronga i Jay Roach pod taktovkou lidí z Warner Bros. Roach obvykle točí přímočaré komedie ala Austin Powers, ale nedávno se prezentoval skvělými Prezidentskými volbami, které byly oceněny Zlatým glóbem i cenou Emmy. Scénář sepíše Scott Z. Burns, v posledních letech dvorní autor Stevena Soderbergha, který momentálně chystá Úsvit planety opic.

Co se předlohy týče, Warner Bros se snaží získat práva na životní příběhy Tylera Hamiltona (bývalého cyklisty a člena Lanceova týmu, který jako první promluvil o nekalých praktikách uvnitř týmu) a ostatních Lanceových lidí a poskytnout tak divákům ucelený pohled do zákulisí celé dopingové aféry. Start natáčení ani přibližné datum premiéry nebylo zatím oznámeno, vzhledem ke konkurenčnímu projektu od Paramountu nejspíš ale Warner nebude zbytečně otálet.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest