J.J. Abrams zprodukuje film o pádu Lance Armstronga

J.J. Abrams zprodukuje film o pádu Lance Armstronga | Fandíme filmu
Abrams producentsky zaštítí biografické drama nejslavnějšího cyklisty planety. AKTUALIZOVÁNO 2x: Abrams i údajný představitel hlavní role mlží.

AKTUALIZACE 2: Tak s Armstrongem to bude ještě zajímavé. Abrams a Cooper střídavě tvrdí různým médiím různé věci. Chvíli je spolupráce skoro hotová věc, jindy Cooper netuší, že nějaký takový projekt existuje....zkrátka budeme vyčkávat. Pokud vás zajímají jednotlivé zákruty mediálního zmatku, velmi dobře celou kauzu rozebral Slashfilm

AKTUALIZACE: O roli Armstronga projevil zájem Bradley Cooper.

Lance Armstrong nedávno slavné moderátorce Oprah Winfrey přiznal, že ve všech sedmi závodech Tour de France užíval zakázané látky, což je opravdový převrat, vzhledem k tomu, že až doteď všechna obvinění zuřivě zatloukal a bránil se jim. Teď podle svých slov všeho lituje.

Nahrál tak filmařům, kteří plánovali točit film o jeho životě. Snímek se tedy místo mapování jeho úspěchů a titulů, které mu byly odebrány, bude zabývat mnohem temnější stranou cyklistova života. Ale přiznejme si to, lidé mají stejně radši skandály než sledování úspěchu jiných. Zatímco původně byli do přípravy filmu zapojeni Matt Damon a Jake Gyllenhaal, teď není ve hře nikdo menší než J.J. Abrams, ke kterému se připojí producent Bryan Burk. Abrams se zhostí pouze produkce snímku, režisér ani žádný herec ještě nejsou vybráni. Film staví na knižní předloze Cycle of lies: The fall of Lance Armstrong od Juliet Macur, která ještě ani není dopsaná. Macur je sportovní reportérka pro New York Times a Armstrongův život mapovala od jeho vítězství Tour de France přes boj s rakovinou až po obvinění z dopování, takže nejspíš je pro tento úkol asi tou nejpovolanější osobou. Co vy na to? Věříte, že z filmu bude zajímavá studie člověka, který kvůli úspěchu přejde na temnou stranu síly? Nebo nás čeká jen laciný bulvárek?

Zdroje: Deadline, CBS, Collider, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest