Dreamland: Margot Robbie jako bankovní lupič na útěku

Dreamland: Margot Robbie jako bankovní lupič na útěku | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Připravte se na výživné kriminální drama okořeněné lupičskou romancí a prachovými bouřemi.

Příběh snímku Dreamland se odehrává ve třicátých letech minulého století a hlavním hrdinou je patnáctiletý Eugene Evans, jehož rodina má zanedlouho přijít o farmu. Není se čemu divit. Spojené státy si v oné době procházely drsnou ekonomickou recesí a řada lidí ztratila střechu nad hlavou. Navíc Eugene pochází z regionu, kde se nežije lehko. Nástupem mechanizace, nevhodnou metodou obdělávání půdy a vlivem sucha došlo totiž v oblasti Velkých planin k rozsáhlé erozi orné půdy napříč několika státy. Rozpadlá, vysušená půda se měnila na prach, který sbíral vítr. Vytvářely se prachové bouře, které nesužovaly jen danou oblast, ale mnohdy zasahovaly až k pobřeží. Aby Eugene farmu zachránil, vypraví se po stopách prchající bankovní lupičky Allison Wells, neboť na její hlavu byla vypsána tučná odměna. Navzdory všem předpokladům ji najde dřív než FBI nebo místní police, ale rychle zjišťuje, že není taková, jak si představoval a že vydat ji úřadům nebude zrovna snadné.

Zápletka nezní vůbec špatně a navíc se hlavní ženské role ujala talentovaná Margot Robbie, tudíž se dozajista máme na co těšit. Žánrově by se mělo jednat o mix kriminálky, dramatu a romance. Scénář napsal Nicolaas Zwart (seriál Riverdale), režíruje Miles Joris-Peyrafitte, který na sebe upozornil v roce 2015, když získal zvláštní cenu poroty za snímek As You Are na prestižním festivalu v Cannes. Vyjma Robbie se ve filmu objeví Finn Cole, Garrett Hedlund, Travis Fimmel, Kerry Condon, Darby Camp a Lola Kirke. Premiéra proběhne ve vybraných kinech a na VOD 17. listopadu 2020.

Zdroj: Paramount Pictures

Galerie: 7

Dreamland: Margot Robbie jako bankovní lupič na útěku | Fandíme filmu Dreamland: Margot Robbie jako bankovní lupič na útěku | Fandíme filmu Dreamland: Margot Robbie jako bankovní lupič na útěku | Fandíme filmu Dreamland: Margot Robbie jako bankovní lupič na útěku | Fandíme filmu Dreamland: Margot Robbie jako bankovní lupič na útěku | Fandíme filmu Dreamland: Margot Robbie jako bankovní lupič na útěku | Fandíme filmu Dreamland: Margot Robbie jako bankovní lupič na útěku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest